Arama sonuçları: *

1. Sndjety

Lost ark indiremiyorum

Oyunu oyna'ya basıyorum normalda indirmesi gerekirken oyunun sayfası tekrar geliyor ne kadar oyunu oyna'ya bassam da inmiyor
  2. Sndjety

Steam Aile paylaşımı oyunlar süreli mi?

İlk önce şunu sorayım yan hesabıma aile paylaşımı aça biliyor muyum? İkinci olarak da aile paylaşımı yaptığımda oyunları oynama süresi gibi bir şey oluyor mu? mesela 7 gün, 1 ay falan.
  3. Sndjety

Steam'dan oyun indirirken 0'dan başlar mı?

FH4 indiriyorum akşamları duraklatmam gerekecek bu duraklatma yüzünden 0'dan başlar mı bir süre sonra?
  4. Sndjety

Türk birisine kendim için Steam hesabı açtırsam para TL olarak kalır mı?

Öncelikle merhaba, derdim şu benim normal hesabımda para birimi USD bunu TL yapamıyorum. Aklıma aniden Türk arkadaşıma kendim için hesap açtırtsam ve para eklesem fikri geldi. Bilmiyorum TL olarak kalır mı para bunun hakkında bilgisi olan söylesin lütfen oyun almak istiyorum USD olunca pahalı...
  5. Sndjety

İçinde GTA 5 bulunan hesabı kaça satarım

Epic games hesabı içinde gta 5'ten başka metro last light redux de var. Sadece fiyat biçmek için soruyorum. Ölü ve ya yüksek fiyat vermeyeyim diye. Hayalimin oyununu almak için 😍
  6. Sndjety

Steam 15 gün pazar yasağı nasıl kaldırılır?

Steam da pazarda bir şey satarken 15 gün bekletilecek diyor. Bunu kaldırmak için telefondan Steam Guard Falan diyor da bende yüklü ve kimlik doğrulama da yaptım neden ola bilir?
  7. Sndjety

Steam para birimini nasıl değişe bilirim?

Azerbaycan'da yaşıyorum steam da para birimim USD, hesap detaylarından düzeltemiyorum. VPN ile değişe bilir miyim?
  8. Sndjety

VPN sitelerine giremiyorum

VPN indirmek istiyorum lakin vpn siteleri açılmıyor bu siteye ulaşılamıyor diyor yardım.
  9. Sndjety

5 Dolara alına bilecek en iyi oyun?

Hesabın kısıtlamasını kaldırmak için 5 dolar bakiye yükleyeceğim. Lakin, ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Top Bottom