Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Steam Hesabım Çalındı Fakat

Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım çalındı fakat daha önceki hesabımla aldığım oyunlara ait gelen mailleri steam destek kabul etmiyor. O dönem yaptığım ödemede kullanılan kartın son 4 hanesi ve visa mı mastercard mı ne kullandıysam onu yazmamı istiyorlar. 2 yıl önce kullandığım kartlar şuan...
  2. smithblacksmith

Steam Oyun İade Edilebilir Mi?

Merhaba, Dün G27 direksiyonum için My summer car oyununu indirdim, oyun düzgün çalışmıyor. Gaza basıyorum ayarları yapıyorum araba gitmiyor. 24₺ verdim bunu iade edebilir miyim?
  3. smithblacksmith

Steam alım sorunum ne zaman çözülür?

Merhaba, Arkadaşlar Steam üzerinden Forza Horizon 4 alacaktım, uygulama donunca çıkıp geri girdim, kart bilgilerini girmememe rağmen alımı yapmışım gibi gözüküyor. Şuan param gitmedi, oyunu da alamıyorum.
  4. smithblacksmith

Epic Games Pazarlama Yöntemi

Merhaba, Epic Games aslında oyuncu dostu firma olarak bilinse bile satış pazarlama işini çok iyi yapıyor. Örneğin şuan 60 lira indirim kuponum var 80 lira üzeri geçerli, çoğu oyunu bilerek 70 liranın altına düşürdüler ki o oyun bize 20 liraya gelmesin. Kupon bittiğinde oyunlar eski fiyatına...
  5. smithblacksmith

En sevdiğiniz oyunlar ve neden seviyorsunuz?

Merhaba hayırlı bayramlar, Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor. League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme...
  6. smithblacksmith

Steam Ödünç Al özelliği hakkında

Merhaba, Arkadaşım steam hesabını ödünç verdi, mount and blade yükleyip kendi hesabıma geri girdim. Ödünç al diye seçenek çıkıyor. Buna basarsam benim hesabımdaki oyunlar onun hesabına geçer mi? Bir sorun olur mu?
  7. smithblacksmith

Steam Guard şifrelerimi kaybettim

Arkadaşlar merhaba, Steam Guard şifrelerimi not defterine kaydetmiştim kendiliğinden silindi. Ne yapmam gerekir çok acil yardım lazım.
Geri