Arama sonuçları: *

1. _BeriC_

Discord hesabı donduramıyorum

Discord hesabımı dondurmam için sahibi olduğum sunucuları başkasına devretmem gerekiyor bunu nasıl yapıcam?
  2. _BeriC_

Discord nitro hediye ederken 10 dolar gözüküyor

kendime dc nitro alırken aylık 27 tl fakat Birisine hediye etmek istersem eski fiyatı olan 10 dolar gözüküyor bu fiyat buglu olarak mı böyle yoksa sadece bireysel için mi geçerli?
  3. _BeriC_

Aim Lab ilk antrenmanıma göre nasılım?

merhaba genelde Valorant oynarım. Aim'im orta derece (bazen kolsuzluğum da tutar tabii arkalayarak veya pusarak bile vuramama gibi) Aim Lab indirdim ve ilk antrenmaınımı yaptım. ------------- İlk başta "bronz 4" dedi bana oyun 6 antrenman bitince fakat şu an ise antrenmanı "Silver 2" olarak...
  4. _BeriC_

''Sistemi Sanallaştırma'' ne demek?

Sistemi sanallaştırma ne demek? artıları eksileri ne?
  5. _BeriC_

Valorant mesajları geç gitmeye başladı

Merhabalar Kablosuz bağlantıyla oynuyorum anlık 103 ms alıyorum mesajlarımın geç gittiğini farkettim normalde bildiğim kadarıyla pingim ne kadar yüksek olursa olsun mesajlar anlık olarak direk gidiyor diye biliyorum kuzenlerim dc sunucusundaydı ona sordum pingimden mi kaynaklı yoksa yine bir...
  6. _BeriC_

Steam ''Cevhere dönüştürme'' ve ''Sat'' sistemi nedir?

Sat sistemi belli satıyorum 30 kuruş veriyor fln 1---peki ya cevhere dönüştürmek ne işe yarıyor? 2---bu ''Boomer'' başarımı satarsam tekrar aynı başarımı kazanıp satabilir miyim? 3-- başarımı herhangi birisine satmam (beklemem) mi gerekiyor yoksa sisteme geri iade edip anında 30 kuruş mu...
  7. _BeriC_

Rocket league nasıl arkadaş eklenir?

bugün hayatımın en iyi maçlarından birini yaptım ben bu elemanı nasıl eklerim?
  8. _BeriC_

Foxngameden VP alınır mı(güvenilir mi)

Arkadaşlar. Gece pazarıma oni Phantom geldi. Oyun içi 1050 VP 55 TL fakat. 1250 VP ise 58 TL sizce foxngameden alınır mı alınırsa nasıl almalıyım (ilk defa VP alacağım hangi adımları izlemeliyim) Veya daha güvenilir ve uygun fiyatlı bir site öneriniz var mı?
  9. _BeriC_

Valorant Point'i sitelerden mi alınmalı yoksa oyun üzerinden mi?

Arkadaşlar bu sezon çok iyi itemler var 55 tl verip valorant üzerinden mi almak daha makul yoksa https://www.playsultan.com.tr/valorant-points-vp?ref=62186&gclid=Cj0KCQiAyoeCBhCTARIsAOfpKxgJMbi03pu_JTWN9fe5xUc5t3HlaAYcLkV5IBkdKpnlLumFYFkBKYMaAkVaEALw_wcB bunun gibi sitelerden 1000-1250...
  10. _BeriC_

Dead by Daylight Kötü ve Bulanık Grafikler nasıl düzeltilir

Merhabalar birkaç gün önce Dead by Daylight indirdim https://www.gaming.gen.tr/urun/27772/elwind-silver-amd-ryzen-5-1600-asus-tuf-gtx-1650-oc-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ ''Elwind Silver'' sistemin eski versiyonunu kullanıyorum (i3 10.nesil ve H410 anakartlı parçası olan) Oyunun...
Top Bottom