Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Idle Master ile giriş yapılmıyor

Giriş yapına tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Uygulamayı silip yükledim olmadı.
  2. Margot Robbie

XBOX Gamepass Oyunu Tekrar İndiriyor

Ya abi hayatımda hiç Gamepass kullanmadım, oyunları da kiralamam, satın alırım genelde. Bu DC Nitro sayesinde gelen Gamepass'i edindim. Girdim öylesine. Ondan sonra dedim millet bundan indiriyor, bende deneyeyim bi. Oyun indirmeye başladım. Oyun 50 GB idi. indi, inince oynanmaya hazır olması...
  3. Margot Robbie

Ubisoft bazı eski oyunlarının sunucularını kapatıyor

Ubisoft bu oyunların sunucularını kapatıyor, artık bu oyunların sunucularına giremeyeceksiniz. Anno 2077 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Liberation Assassin's Creed 3 Driver San Francisco Far Cry 3 Prince of Persia: The Forgetten Sands Splinter Cell...
  4. Margot Robbie

Steam Level Bot Önerisi

Yakın zamanda Level Bot kullanmış olan var mı? Güvenilir, iyi botlar önerir misiniz?
  5. Margot Robbie

Steam Next Fest Etkinliği

Next Fest'te ki demoları deneyebilirsiniz. Bu demoları denediğiniz takdirde 100 XP'lik bir rozette kazanabilirsiniz.
  6. Margot Robbie

Epic Games'in bu haftaki gizemli oyununu almayı unutmayın

Epic Games'in bu haftaki gizemli oyunu Wolfensten: The New Order oldu. Haber vereyim de kütüphanenize eklemeyi unutmayın sonra ağlıyonuz keşke alsaydım diye https://store.epicgames.com/tr/p/wolfenstein-the-new-order
  7. Margot Robbie

Steam 40₺ Oyun Önerisi

50'de olabilir iyiyse 100'de olabilir fark etmez şu an alınabilecek bir oyun var mı?
  8. Margot Robbie

Hitman Serisi Gamepass'e Geldi!

https://news.xbox.com/en-us/2022/01/20/hitman-trilogy-brings-the-world-of-assassination-to-xbox-game-pass/
  9. Margot Robbie

EA Play 3 Aylık 29₺

https://store.steampowered.com/subscriptions/ea
  10. Margot Robbie

Steam'de Her Gün Bir Koleksiyon Kartı Kazanın

Küçük bir hatırlatma yapayım. Kış indirimleri boyunca her gün ana sayfada yer alan keşif kuyruğunu tamamlarsanız bir koleksiyon kartı kazanırsınız.
  11. Margot Robbie

Ubisoft'tan 1000€ Kazanma Şansı!

Ubisoft Store, Ubisoft'un 35. yıl dönümünü kutlamak için 5 Aralık'a kadar Ubisoft Store web sitesinde kullanılabilecek 1000€ kupon veriyor. Aşağıda bıraktığım linke tıklayarak Ubisoft hesabınızla giriş yapınca çekilişe katılmış olursunuz. Her gün bir kere çekilişe katılma hakkınız var. Bol...
  12. Margot Robbie

Hadi Yine İyisiniz / Prime Gaming

Prime Gaming Kasım ayı oyunları belli oldu. Bunların dışında bu oyunlarda verilecek Puzzle Agent 2 Demon Hunter 2: New Chapter BAFL – Brakes Are For Losers Secret Files: Sam Peters
  13. Margot Robbie

Epic Games'e Başarım Sistemi Geliyor

Artık oyuncular Epic Games Store' üzerinden oynadıkları oyunlarda da başarım kazanarak XP toplayabilecek. Epic Games Store Başarım sistemi getireceği daha öncelerden söylentilerle ortaya çıkmıştı. Nihayet mağaza yeni başarım sistemini önümüzdeki hafta getiriyor. Başlangıçta çok az oyunu...
  14. Margot Robbie

Steam'de Değerli Olabilecek Kart Düşürdüm Ne Yapayım?

Herkese selam. Bu karttan elimde 2 tane var. Kartın fiyatı 900-1200 lira arasında giderken birisi 36 liraya koymuş. Değerini bayağı düşürmüş. Kart son 24 saatte hiç satılmamış. Nadir alınan kart olsa gerek. Şimdi aklımda iki fikir var. Hangisini uygulayayım diye size danışmak istedim. 1-...
  15. Margot Robbie

Epic'ten indirdiğin oyunu Ubisoft'tan tekrar indirmemek için kullanılan yöntem

Merhabalar. Bu sorunu yaşayanları son zamanlarda epic indirimlerinden Ubisoft oyunu alanlarda çok görüyorum. Mesela bazı Ubisoft oyunlarının tamamını Epicten indirmeme rağmen bir de Ubisoft Connect'ten oyunun yarısı kadar güncelleme yapıyor. Aynı sorunu yaşayanları çokça gördüm. Oyunu Epic'ten...
Top Bottom