Arama sonuçları: *

1. dostecann

Steam hesabım ne kadara satılır?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199125440267/ Piyasa bilgim olmadığından buraya soruyorum. Biri fiyat söylememi istedi. Ne kadar uygun olur hesabım için? Alacağım parayla kendime monitör standı veya yeni hesapta CS Prime alırım diyorum. tabii ki değerini bilmiyorum henüz.
  2. dostecann

Battlefield 1'de sunuculara bağlanılamıyor

Gaza gelip bir Battlefield oynayalım dedik yüklendiğinden beri bağlantı sorunlarıyla uğraşıyorum. Az önce maç içindeyken bir anda menüye attı. Oyun dosyalarını repair yaptım, EA App'i silip yükledim ama tık yok. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
  3. dostecann

Steam önceden yüklediğim dosyaları görmüyor.

Arkadaşlar birkaç gün önce Apex Legends'ın bir bölümünü indirmiştim. Bugün eve gelince devam ettirmek için başlattığımda sıfırdan başladığını gördüm. Kurulu olduğu yere baktığımda dosyalar var fakat Steam görmüyor sanırım. Yardımcı olun.
  4. dostecann

Epic games'e bağlı mailime ulaşamıyorum

Epic Games hesabıma maile erişimim yok ve maili değiştirmek istiyorum. Fakat şuan da bağlı olan maile kod gidiyor ve ben o kodu göremiyorum. Bu sorunu nasıl çözücem?
  5. dostecann

Steam crack oyun açığı

Dün öğleden sonra bilgisayarıma kaçak PES 2021 indirip crack yaptım. Sonra oyunun klavye mousedan oynanmıyacağına karar verip sildim. Bugün baktığımda PES 2021 Steam kütüphaneme gelmişti. Dedim hata var herhalde, oyunu indirmeyi denedim ve indirdi. Sonra oyunun kendi mağazasına girdim ve oyunun...
Geri