Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Ubisoft'tan gelen bu mesaj gerçek midir?

Bu adamlar benim ubisoft maille şifremi biliyorlarsa benım butun her seyımı bılmelerı lazım. Aynı e posta şifre ile dogdugumdan berı her seye kayıt oldum. :D Gerçek mıdır? Gerçekse sımdı e posta adresımın de patlaması lazım 1737837475 [email protected]> mailinden glemıs
  2. Enivici Vokke

Ortak hesap satın alınır mı oyun için?

F1 24 oynamak istiyorum da oyun binlerce liraya satılıyor. 25-30 liraya hesap satıyorlar, ortak hesap. 25 TL hiçbir şey değil. Tek kuşkum 2 haftaya hesap giderse boşuna indirmiş olmayayım 25 lira önemli değil. Ömür boyu garanti vs. yazıyorlar ama nasıl oluyor bilmiyorum. İtemsatış dan alınır mı...
  3. Enivici Vokke

Epic'ten Destiny2 indirilir mi?

Destiny 2'yi oynamak istiyordum ama DLC'siz çok kısıtlı olduğu için oynamamıstım. Geçen Epic 3 DLC'li paketini dağıttı ve aldım. Ama Epic'ten oyun indirmeye biraz çekiniyorum. Bir ara GTA 5 indirmiştim, oyunu 2 kere indirmek zorunda kalmıştım niyeyse. 2 katı yer kaplamıştı bilgisayarda. Gene...
  4. Enivici Vokke

Steam yeni hesap hediye gönderip satış yapabilir mi?

PUBG yaz eventi g-coin dağıtıyor ve anahtar alınabiliyor pazardan. Yeni hesap açıp onlarla da almayı düşünüyorum. Yeni hesap aldığı anahtarları steam pazarında satabilir mi? Satabilirse o bakiyeyi ana hesabıma oyun olarak hediye gönderebilir miyim? Ya da direkt anahtarları takas olarak...
  5. Enivici Vokke

Steam arka planı uymadı

2.000 puan harcayıp bunu aldım ama gördüğünüz gibi oldu. Hiçbir şey gözükmüyor resimde. Arkada kaldı hep. Bir çözümü var mı? BEYAZLIKLARDAN BAHSETMİYORUM ONU KENDİM YAPTIM SANSÜR NİYETİNE
  6. Enivici Vokke

Steam PUBG indirme hızı çok düşük

100 Mbit internetim var. Demin Steam'den saniyede 11 MB ile indiriyordu, şimdi 2'ye düştü ve üstüne çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Oyun: PUBG.
  7. Enivici Vokke

Nereden Xbox Game Pass kodu satın alabilirim?

Daha önce gamepass kullanılmış hesaplarda kullanılabilen xbox game pass kodu satın almak istiyorum. Ucuza nereden alabilirim? Kaç aylık olduğu fark etmez.
  8. Enivici Vokke

Steam datasındaki oyuncu sayıları gerçek mi sizce?

Ben ciddi ciddi şu an 770 bin kişinin CS:GO oynadığına inanmıyorum. Buradaki veriler sizce gerçek mi? Steam'in kendi sayfası olduğundan CS:GO'yu oynayan kişi sayısını 300 bin fazla gösterse kim nereden bilecek?
  9. Enivici Vokke

CoD Warzone kısayol oluşturamıyorum

Bu hatayı veriyor.
  10. Enivici Vokke

Epic'ten aldığım discord nitro ve xbox game pass nereye gitti?

Kütüphanede diyor da nereye gitti bu? Bulamıyorum.
  11. Enivici Vokke

GeForce NOW Steam aile paylaşımı destekliyor mu?

Arkadaşım atıyorum Cyberpunk oyununu Steam üzerinden aile paylaşımıyla bana paylaşsa, çevrimdışı modda GeForce NOW üzerinden kendi hesabımla oynayabilir miyim Cyberpunk oyununu? Sadece aile paylaşımı üzerinden oyuna sahip olacağım ve çevrimdışı modda olmam gerekecek.
  12. Enivici Vokke

Steam Guard kodu gözükmüyor

Telefonda Steam Guard var, tıklıyorum Steam Guard seçeneğine. Kod falan gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? 1633202169 Hallettim.
  13. Enivici Vokke

Xbox PC oyun yüklenmiyor

12 MB yüklüyor sonra duruyor. Ne yapmam lazım?
  14. Enivici Vokke

Oyun dosyaları farklı bir platforma aktarılabilir mi?

SW BF2 Oyununu Epic Games kütüphaneme ekledim ücretsiz olduğu zaman. İndirmek istediğimde de Origin üzerinden indirdi. Nereden alınırsa alınsın, Origin üzerinden yüklüyor. Daha yeni Xbox Game Pass üyeliğimi aktifleştirdim ve bu platformda da SW BF2 var. Epic Games üzerinden oynamak istemiyorum...
Geri