Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Dolara geçmeden steamdbden Tl değerlerinizi atın hatıra kalsın

Benimki bu şekil Bir hatıra...
  2. KaganKK06

Steam fazla para yatırırsam kartta bloke filan olur mu?

Selamlar.Steamde Paris kapsüllerinde indirim başlamış. Bunlardan biraz da olsa almak istiyorum.Paparadan veya banka kartından direkt 400₺ yaptırsam steame, kartların bloke olma ihtimali var mı? Varsa nasıl yükleme yapmalıyım?
  3. KaganKK06

Son Kale Steam Çöküyor o7

Steam son kalemiz maalesef enflasyona etkilerini hissettirdi.Yapımcılar artık zamları gömüyor. Ubisoft oyunlara zam getirmiş(emin olmamakla birlikte yaklaşık 3-4 katı sanırım) Sea Of Thieves 60₺ den 400₺ ye yükselmiş. Maalesef bunları daha fazla görecez gibi geliyor. The Long Darkın yapımcısı ve...
  4. KaganKK06

Mobilden Epic Games kütüphanesini görebilir miyiz?

Selamlar.Steamde istek listeme aldığım birkaç oyun indirime girmiş.Tam emin olmamakla birlikte Epic Gameste ücretsiz almıştım diye düşünüyorum.Yanımda bir yerlerde bakabileceğim bir masaüstü veya laptop olmadığından mobilden görmek istiyorum.Acaba görme ihtimalim var mı?
  5. KaganKK06

Steam Yan Hesap Takas

Selamlar.Yan hesapta bakiye vardı ama hediye gönderemiyorum.Benimde aklıma Takas kartı alıp takas banı kalkınca ana hesaba aktarma geldi.Olur mu sıkıntı yaşar mıyım?
  6. KaganKK06

Steam Hediye Gönderemiyorum

Selamlar.Bu indirim günlerinde oyun alayım dedim.Yan hesaptan ana hesabıma alacaktım.Ama hata verip duruyor dünde olmuyordu bugünde hep hata verip duruyor.Desteğe yazdım mail geri dönüşünde bir şey yok nasıl düzeltebilirim?Hata bu
  7. KaganKK06

Steam Kart Düşürme Deneyi Sonucum

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese.Aklıma bi soru takılmıştı.Acaba Kartlarla Kâr edebilir miyim diye.Bunu denemek için yan hesap açtım ve 5$ sınırını aştırttım öncelikle(yoksa kart düşmüyor).Ve sonrasında indirim olmasını bekledim.Ben Cadılar Bayramında aldım belki diğer indirim günlerinde...
  8. KaganKK06

Steam oyun gönderemiyorum

Selamlar.Yan hesaba para yükledim ana hesaba oradan Worms alacağım ama gönderemiyorum hediye olarak.Şu an pazara koyma yasağı var 14 gün ondan dolayı mı olmuyor?
  9. KaganKK06

Steam 5$ sınırı ve kart düşürme

Merhabalar.Aklıma saçma ama mantıklı bir şey geldi.Bildiğimiz gibi çoğu oyundan kart düşürebiliyoruz.Ve yakın bir zamanda indirim haftası var.Kartları düşürmek içinde sanırım 5$sınırını geçmesi lazım(yan çar açtım kart düşmedi 5$ı geçmediğinden öyle düşünüyorum).Aslında bir deney...
Top Bottom