Arama sonuçları: *

1. HİT_GOOSE

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

Steamden WWE 2K23 Almayı düşünüyorum (Epicte Yoktu) İndirimde 20 Dolar. İşlem Ücreti Kesiyor mu veya Kesiyorsa ne kadar kesiyor bilgi verebilir misiniz?
  2. HİT_GOOSE

EA FC 24'için EA Play Pro aldım ama Steam hesabımı görüyor

Merhabalar. Geçen Hafta Steamden FC 24 için EA Play aldım. Ancak Şimdi EA Play Pro almaya karar verdim ancak Oyuna girdiğimde hala Deneme süresi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. HİT_GOOSE

Amazon Prime Gaming Aboneliğim ücretsiz olarak yenilenmiş

Geçen ay Amazon Prime Gaming almıştım. Aboneliğin süresi 8 ekimde bitti ve Kartımdan ücret kesmedi. Ancak Üyeliğe hala erişebiliyorum 22 gün kaldı diyor. Bunun için Ceza Vs alır mıyım? Kartın ödeme geçmişinde böyle bir ödemenin yapıldığı gözükmüyor.
  4. HİT_GOOSE

EA Play 1 Ay Fiyatına 3 Ay Üyelik kampanyasından Yararlanabilir miyim?

Steamden Daha önce EA play almıştım. Bu kampanyadan yararlanabilir miyim?
  5. HİT_GOOSE

Prime Gaming ile Steamden 20 TL kazanma

Merhabalar. Bugün sizlere Amazon Prime ile Steam için nasıl para kazanacağınızı göstereceğim. Amazon Prime ücretsiz denemeden Bunu alıyoruz. Ve PUBG yi indiriyoruz. Sonra steam Pazarından - AVIATOR CREATE - DESPERADO CREATE alıyoruz. Bunların fiyatı 10-20 Kuruş bişey zaten Sonra Pubg ye...
  6. HİT_GOOSE

Origins ile Xbox hesabını bağlama

EA playde Fifa 22 için paket vermişler. Bende Gamepsass almıştım. Hesapları nasıl bağlayabilirim?
  7. HİT_GOOSE

Steam yaz indirimleri 2022

Steam yaz indirimlerine az kaldı. Hangi oyunları almayı planlıyorsunuz?
  8. HİT_GOOSE

Discord sunucuma Aktif üye nasıl bulabilirim?

Discordda Sunucu kurdum. Arkadaşlarım dahil 7 8 Kişi olduğu için sunucu aktif değil. Arkadaş ortamı gibi değil herkese açık bir sunucu kurmak istiyorum. Nasıl aktif üye bulabilirim?
  9. HİT_GOOSE

Discord Sunucu silemiyorum

Okuldayken arkadaşım telefonumdan bir sunucu oluşturdu ancak o sunucu yerine başka sunucu kurduk. Ancak eski sunucum kod istiyor ve İki aşamalı kimlik doğrulama kodunu girdiğim halde olmuyor. Sebebi nedir?
  10. HİT_GOOSE

Origin Sahip olmadığım oyunları kaldırma

Geçen ay EA PLAY almıştım. Süresi Bitti ancak oyunlar kaldı. Orada Boş boş durmalarını istemiyorum. bunu nasıl kaldırabilirim.
  11. HİT_GOOSE

Steam aile görünümünden nasıl çıkılır?

Steam de 2. hesabımda aile görünümü açmışım. Her girdiğimde şifre istiyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Şifreyi biliyorum.
  12. HİT_GOOSE

Steam aile paylaşımı kapatılıyor mu?

Arkadaşım Orjinal oyun alamıyor. Bende ona 1 haftalığına batman arkham asylum vermek istiyorum. Sonra kapatacağım. Böyle bir şey mümkün mü? Kapatılabiliyor mu?
  13. HİT_GOOSE

Steam profil için Sizce hangisini almalıyım?

Sizce hangisini almalıyım? 2 sini de almak istiyorum ancak 2k puanım var. birdaha 2k puan kazanınca diğerini alacağım. https://store.steampowered.com/points/shop/reward/122872 https://store.steampowered.com/points/shop/reward/104034
  14. HİT_GOOSE

Steam yaz indirimlerinde hangi oyunları aldınız?

Oyuncuların en sevdiği indirimlerden biri olan Steam yaz indirimleri bitti. Hangi oyunları aldınız?
  15. HİT_GOOSE

Steam hareketli avatar çerçevesi önerisi

Steamde avatar çerçevemi hareketli yapmak istiyorum. 2000 puanım var. Önerdiğiniz çerçeve var mı? Arka plan ı yeniledim. Çerçeve kaldı sadece
  16. HİT_GOOSE

Steam bu kartlar ne işe yarıyor?

Oyun aldım bu kartı verdi. Değeri de 81 kuruş. Ne işe yarıyor bu kart?
  17. HİT_GOOSE

Discord boost yapanlar bir odaya nasıl toplanır?

Discord sunucusu kurdum. Bu sunucuda boost yapanları tek bir odaya nasıl toplayabilirim? Bunun gibi:
  18. HİT_GOOSE

Discord nitro nasıl iptal edilir?

Epic gamesten 3 ay ücretsiz discord nitro aldım. Nasıl iptal edeceğim?
  19. HİT_GOOSE

Humble bundle güvenli mi?

Humble bundle sitesi bedava surviving mars deluxe veriyor. Almak istiyorum ancak steam hesabımı bağlamamı istedi. Bu site güvenli mi
  20. HİT_GOOSE

Steam Bahar indirimleri(Açık dünya)/ 27-31 mayıs / Son 6 saat!!!

Yarın Steamde Bahar indirimleri başlayacak ve 27-31 mayıs tarihleri arasında devam edecek. Birçok açık dünya oyunu indirime girecek. 27 Mayıs’da başlayacak ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Steam Açık Dünya İndirimleri süresince hangi oyunların indirimde olacağı bilinmiyor Fakat Witcher 3, Gta...
Top Bottom