Arama sonuçları: *

1. Remi

Ready or Not keyi satan var mı?

Ready Or Not'u güncel olarak en ucuz nereden alabilirim?
  2. Remi

AMD Rewards Aktivasyon işlemini tamamlayamadık. Lütfen tekrar deneyin. Hatası

Ryzen 5 5600 işlemci ile gelen Uncharted kodunu aldım Amd'nin sitesinde falanda etkinleştirdim, steamda kullanma kısmına gelince bu hatayı alıyorum ne yapabilirim ?
  3. Remi

Discord durumunda Spotify gözükmüyor

Sorunum başlıkta çözmek için Discord'u silip yükledim, %appdata% daki Discord dosyalarını sildim, Spotify hesabından çık gir yaptım, Spotify ile Discord'un bağlantısını kestim ve tekrar ekledim nasıl çözebilirim bu sorunu ? c4 laptopumda denediğimde şarkı gözüküyordu.
  4. Remi

Steam rozet işlenerek alınan backgroundlar satılabilir mi ?

Sorum başlıkta Etiketler: Yaygın, Planet Smasher, Profil Arka Planı, Takas Edilemez, Pazarlanamaz yazıyor fakat pazarda ilanları var.
  5. Remi

Steam yaz indirimleri oyun önerisi

Yarın Steam yaz indirimleri başlıyor başlamadan bir gün önce bu indirimlerden oyun almak isteyenlere yönelik öneri gibi bir konu açmak istedim. Herkes birkaç oyun önerirse ve bu oyunlar hakkında bilgi verirse çok iyi olur oyun seçemeyen arkadaşlar için. Benim önerilerim: Hearts Of Iron IV...
  6. Remi

Steam profil arkaplanı önerisi

En fazla 5, 6 tl olacak şekilde siyah kırmızı renklerinde profil arkaplanı önerebilir misiniz ?
  7. Remi

Play Store kart onaylama

Konu umarım doğru yerdedir neyse kısa keseyim ben papara kartımı play storede kullanamıyorum doğrulama yapmadığım için doğrulama. Doğrulama yapması için benden 2tl çekti ve bir kod girmem istendi o kodu bulamadım şimdi tekrar denedim tekrar 2tl çekti hala kod yok nereden bulabilirim
  8. Remi

Steam satın alma hatası

Görünüşe göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz. Yazıyor bunun hızlı çözülmesi için ne yapabilirim yada ne kadar sürede düzelir ?
  9. Remi

Steam 1350 cevher ile ne yapılabilir ?

Bir sürü boş beleş eşya vardı bende cevhere dönüştüreyim dedim bu cevherlerden para kazanma ihtimalim var mı ? 7 TL eksiğim var bu eksiği kapatabilir miyim 7TL ile
Top Bottom