Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

BF1 İçin Nasıl Dosya Aktarımı Yapacağım?

Dosltar ben oyunun normal sürümünü EA üzerinden oynuyorum. Ancak indirimde revolutions sürümünü steamden aldım ancak 2 servis birbirini görmüyor. Ben Steam'in de oyunu görmesi için ne yapacağım?
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

EA Play'deki Oyunu Nasıl Türkçe Yapacağım? (Crysis 2)

Dostlar crysis 2'yi sanırım dosya konumundan değiştirmemiz gerekiyormuş. Oyun içi dil seçimi yok. Dosyalar içinde "lang" adında bir klasör buldum ancak içinde TR adında bir dosya yoktu. Nereden yapacağım?
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Rockstar Game Launcher Offline sorunu

Dostlar normal bir şekilde girip Story modu bitren biriyken bir gün tekrar girecekken uyarı verdi ve attı. Bağlantı hatası veriyor, offline diyor. İnternette birsürü "çözüm" adı altında şey var çoğunu yaptım ancak sonuç alamadım. Launcher'i silip bir daha yükledim hata aynı hata. Ne yapmam...
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yüklü olan oyularım kalkmış?

Evet dostlar az önce bilgisayarımı açtım ve steam'i açtığımda tüm yüklenmiş oyunlar kalkmıştı. "Oyna" yerine "Yükle" yazısı var. Ancak program ekle ve kaldır'dan baktığımda ise yüklü gözüküyor ancak yanlarında bu şekilde kaç GB oldukları yazmıyor. PC açılırken steam güncelleme yaptı. Yeni...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Origin Setup kurulumu gerekmiyor mu?

Bugün Origin indirmek için sitesinden setupu indirdim masaüstüne, daha sonra setupa tıkladığımda herhangi bir kurulum yapmadan direkt açıldı. Ben de onu setup dosyası diye sadece delete ile sildim. Şimdi sağ alttan hala açabiliyorum ancak arama yerine yazsam da çıkmıyor. İndirilenlerde de yok...
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ubisoft Connect'e bağlanamıyorum?

Sorun nedir acaba?
Top Bottom