Arama sonuçları: *

1. Güvercin

VPN ile Steam'den oyun satın almak

Arkadaşlar öncelikle başımız sağolsun depremden dolayı hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. sorum başlıkta gödüğünüz gibi oyunlar sanırsam farklı ülkelerde biraz daha ucuz vpn değiştirip steam den ucuza oyun almak mümkün mü yapan varsa bilgilendirebilir mi ...
  2. Güvercin

BÖYLE BİR HESABI ALAN ÇIKARMI

hesap satılırmı 200tl ye ? en fazla kaç eder salan çıkarmı BİRDE İÇİNDE DİRT 4 VAR STEAM DAN KALDIRILDI BUNUN BİR DEĞERİ OLURMU ? SATIN ALMAK ÇÜNKÜ MÜMKÜN DEĞİL ARTIK STEAM ------- ARK -32TL CS-GO SEÇKİN -250TL 600 saat SKİN- StatTrak™ Glock-18 | Kraliyet Lejyonu (Savaş Görmüş FORZA HORİZON...
  3. Güvercin

Epic games hesabının ederi nedir ?

EN FAZLA KAÇ TL EDER ? para edecek fortnite hesabı ve valorant hesabı 88 oyun Game of thrones alien ark borderlands 2 ,the pre sequel car mechanic sim 2018 citie skylines control demon x machine fallout encased football manager 2020 fortnite just cause 4 jurassıc world evo gta 5...
  4. Güvercin

Steam hesabım ne kadar eder ?

ARK -32TL CS-GO SEÇKİN -250TL 600 saat FORZA HORİZON +LEGO DLC -270TL 170 saat ((RUST -BANLI makro ((-300TL)) 140 saat ETS 2 +18DLC...
  5. Güvercin

STEAM HESAP SATIŞI Yardım

Arkadaşlar steam hesabımı satacağım gözden kaçırmamam gerken kısımlar nelerdir hesabın içindeki bilgiler vs konusunda bana yardımcı olurmusunuz nelere dikkat etmem gerekir. hesap satışa uygun hale nasıl gelir ? içindeki kart bilgilerine ulaşırlarmı ? GameSatış güvenlimidir ? onun dışında hangi...
  6. Güvercin

Steam Destek hesap çalınma vakası YARDIM!

hemen konuya gireyim arkadaşlar bi 16 saat önce hesabım çalındı zaten çalındığını oyun oynayacağım sıra anladım şifreyi değişmiş , steam guard ı kaldırmış ,eposta değişmiş steam desteğe yazdım direk kurtarmak için resimde göründüğü gibi steam destek bana bunu yazdı bende 2-3 güncelleme yaptım...
Top Bottom