Arama sonuçları: *

1. C

Şu ana kadar steame kaç TL yatırdınız

Dostlar şu ana kadar 1 yada 1den fazla hesaba steam üzerinden (steame) kaç tl yatırdınız öğrenmek için anasayfa>hesap>satın alma geçmişine bakıp hesaplayabilirsiniz Ben 2 hesabıma toplamda 420tl yatırmışım :oops:
  2. C

Steamden Doritos easter egg'i !

Arkadaşlar Steamin 'Kendi kaderini çiz!' etkinliğinde 21-Uzayın Evlatları kısmına bakarsanız ve savaşa katılmayı seçerseniz karşınıza şöyle bir yazı çıkıyor: (fotoğraflar) siz easter egg i nasıl buldunuz? diğer fotoğraflar ve bilmeyen arkadaşlar için doritosun o meşhur paketi:
  3. C

Steam profil düzenleme problemi

Dostlar kendime profil arkaplanı yapıyordum ancak fotoğrafta görüldüğü gibi +2 gösteriyor öncekileri profilden nasıl gizlerim bilen yardımcı olabilir mi
  4. C

CS:Go için 16.19tlye skin önerisi

Arkadaşlar envanterim Bu şekilde ve ekstra 16.19tl var Steam bakiyesi olarak sizce skin olarak ne alayım
  5. C

Steam Grubu İçin adobeden pp yapmak

Arkadaşlar grubumuz için bir pp yapmam gerek ve açıkçası nasıl yapabileceğimi bilmiyorum öğretebilecek, yapabilecek varmı pp makerlardan güzel şeyler çıkmadı açıkçası bu yüzden pp yapabilecek/yapmayı öğretebilecek arkadaş varmı güzel bişiler çıkarmak istiyoruz
  6. C

Steamde gıbırnet sorunu

Arkadaşlar internet bölümünden ilk çıktıktan birkaç saat sonra kaldırmıştım ancak arada gıbırnet diye gösteriyor ne yapmam gerek sürekli görünüyor vac yemek istemiyorum
Geri