Arama sonuçları: *

1. Alpl

steam satış listemesi

mobil kimlik doğrulayıcıyı baya önce yapmıştım ne olur ne olmaz yine kontrol ettim ne zaman bir şey satmak istesem bekletmeye alıyor bundan nasıl kurtulucam bilen biri aydınlatabilirmi
  2. Alpl

Steam Hesabım Kaç Tl Eder?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199114512741/ satmayı düşünüyorum kaç tl eder sizce
  3. Alpl

Rockstar games sunucuları bakımdamı?

1 gündür rdr2 ye girmeye çalışırken offline mode could not establish connection hatası var nasıl çözebilirim? arkadaşlara sordum bakımdadır diyorlar
  4. Alpl

steam oyun başarımı vermedi

elden ring oyununda mohg adlı bossu kestim fakat başarımı gelmedi neden olmuş olabilir?
  5. Alpl

ıdle master steam is not running hatası

soru başlıkta
  6. Alpl

kış indirimlerinde elden ring düşer mi

bugün alacağımda kış indirimlerini mi beklesem bilemedim sizce düşermi
  7. Alpl

Steam oyun iade hakkında

Herkese Merhaba, Steam den aldığım Stardew Walley oyununu 10 dakika oynayıp beğenmediğim için iade talebinde bulundum. İade sonucu gelecek paranın papara karta aktarılmasını istedim. Papara ben bu oyunu aldığımda 2,4 tl cashback yapmıştı ve ben yapılan cashbackle bir oyun daha almıştım. Eğer...
  8. Alpl

Steam oyun yedeği silme

Arkadaşlar merhaba Steamden red dead redemption 2 yi yedeklemiştim ve şuan silmek istiyorum (şuan 2 katı yer kaplıyo) ve nasıl sileceğimi bilmiyorum,bulamadım. Yardımcı olursanız minnettar olurum. 1662225819 yardım edecek yokmu
  9. Alpl

Steam Hesabım Kaç TL Eder

32 tane uygulama ve yazılım var ve hesap 10 seviye
Geri