Arama sonuçları: *

1. ASELS

Dikkat ediniz: HASSAS KONU :D ( Ne söylemek istersiniz / isterdiniz ? )

Ben şimdi öyle bir konu açacam ki ya ban yerim belki ya da bu konu kilitlenebilir ama denemeye değer 🤣 Şimdi bilirsiniz, forumda en tepede bir iki konu kilitli olarak mesaja kapalıdır ve biz konuya mesaj yazamıyoruz, eğer böyle bir fırsatınız olsaydı o konulara neler yazmak, karalamak veya...
  2. ASELS

Boş, beleş veya yeni nesil dilencilik tarzı kampanya-kod paylaşım konuları...

Kusura bakmayın, bazı konuları ben dilencilik veya boş/beleş tipler için açılmış konular olarak görüyorum. Alınan alınsın, gücenen gücensin, bana göre durum bu. Millet üç kuruşa olmadık taklalar atıyor, üç beş kuruş için resmen dileniyor desek yeridir... Bu bence akıllı kişilerin işi değil...
  3. ASELS

Alaturka tuvalet mi, Alafranga tuvalet mi? :P

Hangisine sıçm*k daha sağlıklı, hadi yorumları alalım :D Hep veletler mi böyle konular açacak, hadi biz de sağlık açısından değerlendirelim. Bakalım neler yazacaksınız... Tarafını seç, oyuna başla. :)
  4. ASELS

Yeni bir din projesi planlıyorum ...

Bu projede esas olan şahıstır yani kişinin kendisidir yani sadece ve sadece kendisine tapar, başkalarının kendisine tapması için de şunları öyle veya böyle elde etmesi gerekir: 1) GÜÇ : En önemli unsurdur, diğer her maddenin de asıl gerekçesidir... 2) Zenginlik: Gücü elde edebilmek için...
Geri