Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Yardım Blogger Üzerinden Kurduğum Sitede Vürüs Var?

Siteyi Yeni Kurdum Ve İlk Makaleyi Yazdım Fakat Search Açtığım Zaman Böyle Bir Sorun Gördüm Kendim Blogger Üzerinden Kullanmama Rağmen Vürüs Tespit Edildi Diye Sorunu Nerden Bulacam Nasıl Çözecem
  2. F4IRFL4Y

Sizce İlk Sitem Nasıl Olmuş Becerebilmiş Miyim ?

Merhaba Arkadaşlar İlk Sitemi Tasarladım 3 Gün İçerisinde Tamamladım Ve Hazır Hale Getirip İlk Makalemi Yazdım Sizce Site Ve İlk Makalem Nasıl Olmuş Yorumlarsanız Sevinirim Sitenin Linki : Site Linki İlk Makalemin Linki : İlk Makalemin Linki
  3. F4IRFL4Y

Yardım Google Search Doğrulama Kodunu Nereye Yazacam ( HTML )

Arkadaşlar Selamlar Sitemin Google Aramalarında Çıkması İçin Siteyi Doğrulamam Lazım Bana Bir Kod Verdi Google Ama Bunu Nereye Yazacağımı Bilmiyorum Yardım Eder Misiniz Kod : <meta name= Devamında Google'nin Verdiği Kodu Girecem Ama Nereye Yani İnternetteki Kaynağa Göre : Aşağıda...
  4. F4IRFL4Y

Yardım Web Tasarımdan Anlayan Arkadaşlar Yardım Lazım

Selam Dostlar Fotorafta Gözüken Bu Şablonların Kodlarını Silmeme Rağmen Gitmiyorlar Diğer Herşeyi HTML Kodlarından Değiştirebiliyorum Fakat Bunlar Olmuyor Kodları Bunlar Ama Bunları Silince Gitmiyorlar Ne Yapmam Lazım Bana Dc'dende Ulaşırsanız Sevinirim Dc : f4irfl4y
  5. F4IRFL4Y

Yardım Bu Bölüm Hangi Kodlar Ve Nasıl Silerim (Web Tasarım)

Silmek İstediğim Bu Bölüm Burayı Nasıl Silerim Kodlar Aşşağıda
  6. F4IRFL4Y

Yardım Blogger Site Simgesi Seçmeme Rağmen Güncellenmiyor

Selamlar Blogger üzerinden site simgesini aşağıdaki gibi seçmeme rağmen Hala seçmemişim gibi duruyor (fotoraflar 100 kb altı ve 500x500 yani sitenin istediği gibi) Bu Sorunu Nasıl Çözerim ?
  7. F4IRFL4Y

Kendi Oyun İnceleme Sitemi Açmak İstiyorum

Selam Arkadaşlar Kendim Oyunları ChatGPT İle İnceleterek Makaleler Yazmayı İstiyorum Bunun İçinde Bir Site Kurmak İstiyorum Ama Herhangi Bir Ücret Ödemek İstemiyorum Bunları Benim Yerime Yapan Bir Site Var Mı Hazır Şablon Sunan (Domain Felan Veren Bedava) Üstüne Google Reklamalr İle De Gelir...
  8. F4IRFL4Y

Akakçe Benzeri Site Yapmak İstiyorum Nasıl Başlamam Lazım

Selam Dostlar Uzun Süredir Forumda Değişik Konular Açıp Millete Yardım Ediyorum Ve Benim Bağlantılı Olduğum Bir İndirim Kanalı Var Her Gün Anlık İndirime Giren Ürünleri Linki İle Beraber Paylaşılıyor Bende Dedim Ki Bunu Neden Forumda Paylaşmıyorum Herkes Yararlanır Hem Ama Sonra Dedim Ki Neden...
Top Bottom