Arama sonuçları: *

1. Sherlock Holmes

Donanım Arşivi Forum Kısmını Güncellemeyi Düşünüyor mu?

Merhaba, Söylediklerimi kırıcı eleştiri olarak algılamayın lütfen. Sitenin bu kadar trafik ve dosya almasına rağmen muhteşem bir hıza sahip olmasını asla inkar edemem. Fakat görsel olarak ve yazılım olarak güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım şu an 2.2x sürümü kullanıyorsunuz? 2.3.7...
  2. Sherlock Holmes

Domain Değerlendirme - +Reaksiyon

Merhaba, Geçtiğimiz ay kayıt ettiğim domainlerim hakkında değerlendirme alabilir miyim? Esnafodasi • com Wmsozluk • com Webmastersozluk • com Yorumlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
  3. Sherlock Holmes

Yardım Converter for Media Kurdum, Optimize Ettim Fakat

Merhaba Donanım Arşivi, Başlıkta yer alan eklentiyi WordPress tabanlı siteme kurdum, optimize ettim (dönüştürdüm) fakat hâlen hepsi PNG formatında duruyor. Bunu nasıl halledebilirim? Çok uzun yıllardır WordPress kullanmadığımdan dolayı biraz acemilik çekiyorum. Bu arada tüm çerezleri...
  4. Sherlock Holmes

Donanım Arşivi Uzantıları (Bunları da Alabilirsiniz)

Merhaba, özel mesaj atsam böyle büyük bir forumda muhtemelen önemsenmez dediğim ama konuyu gören yetkililer olursa eğer; donanimarsivi.tv - donanimarsivi.tr - donanimarsivi.biz uzantıları boşta. Benimkisi sadece merak, aklıma kapı kolu gelsin onunda uzantılarına bakarım. Üye olmuşken bakayım...
Geri