Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

Websitem sizce nasıl ?

arkadaşlar uzun süredir aktif fakat sizinde yorumlarınızı merak ettim sizce tasarım olarak nasıl? Eksikleri nelerdir (https://www.technogundem.com/)
  2. Talha Celik

Site İçin Domain İsmim Nasıl (Sitem Açıldı)

Arkadaşlar haber sitesi açıcağım . siyaset hariç haberler paylaşıcağım, oyun olur gündem olur . onun için şuanlık aklıma "technogundem.com" geldi sizce nasıl. önerilere açığım (lütfen domaini almayın 🤨) EDİT: Sitem açıldı LİNK
  3. Talha Celik

Yardım Bcvc ile kısalttığım linklerde Güvenlik hatası sorunu

Arkadaşlar bir tane web sitem var ve gelir için bcvc sitesinden link kısaltıyorum birkaç gün öncesine kadar hiçbir şey yoktu fakat bugün linke tıklayan herkeste güvenlik hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?
  4. Talha Celik

En uygun domain sitesi

Arkadaşlar uyguna domain alabileceğim hangi siteler vardır .com veya .net
  5. Talha Celik

Blog sitem için yorum eklentisi

Arkadaşlar yaklaşık 3 saattir uğraşyorum fakat yapamadım yakında kafayı yiyeceğm. Bu kısmı beyaz yapmak istiyorum Disqus'un ayarlarından light tema seçili fakat olmuyor. HTML dosyalarından temaları #ffffff yaptım yine olmadı Google öğeyi denetleden bile yapabiliyorum fakat bloggerdan...
  6. Talha Celik

Blogger sitesinde fotoğrafa dosya ekleme

arkadaşlar blogger sitesinde bir fotoğrafa 1-2 mblik dosya ekleme nasıl yapılır .
  7. Talha Celik

Yardım Blogger koyu tema yapmak

Arkadaşlar bir blog sitesi kuruyorum fakat buradan rengi hiç bir şekilde değiştiremiyorum bütün siteyi siyah nasıl yapabilirim
Geri