Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Paraşüt kumaş eşofman onerisi

Max butçe 400 düz paça istiyorum.
  2. Sirius Blackw

Torbacı ceketi önerisi

Torbacıdan kastığım bol cebi olması lazım.Kriterler Bol cep Siyah renk Kapşonsuz aslında bomber ceketlere bakıyordum ama cep bulundurmuyorlar çok cebi olan bomber ceket varsa atabilirsiniz.
  3. Sirius Blackw

Resimde ki gibi ceket nasıl bulurum?

Resimde ki ceket HaerVaerk Fw2019 adlı ceket.Orjinali 20 bin civarı olduğu için alamıyorum çakmasını da alamıyorum çünkü ceketin daha orjinalinin satıldığı bir yer bulamadım.Bu tarz benzer paraşüt kumaş ceket almak istiyorum.Nasıl ve nerden bulabilirim? 1706209209 @Che_
  4. Sirius Blackw

Blazer kışın giyilir mi?

Kış için bot tarzı giymek istemiyorum Blazer üzer mi karda yağmurda?Winter mid istiyorumda o da çoğu şeye uymayacak.
  5. Sirius Blackw

Lacoste amblemi nerden alınır?

Beyler lacostenin timsah ambleminden lazım küçük tekli nerden alabilirim?
  6. Sirius Blackw

Nike air ceket alınır mı?

Sarı Nike air ceket almak istiyorum parașüt kumaș çok hoșuma gitti genelde normal havalarda giyerim de yağmurlu havalarsa iș görür mü? https://www.nike.com/tr/t/air-tam-boy-fermuarl%C4%B1-kap%C3%BC%C5%9Fonlu-dokuma-ceketi-pQqhvv
  7. Sirius Blackw

Kıyafet sektöründen bana ekmek çıkar mı?

Böyle bir hayalim var kendi markam altında kıyafet ayakkabı üretmek gibi.Acaba bu sektörde adımı duyurup büyüyebilir miyim?Nike,Adidas gibi.Önce E-ticaret ile bașlar sonra dùkkan açarım diyorum.Sizce?
  8. Sirius Blackw

Replika ayakkabı nasıl üretilir?

Beyler bu iște profosyenelleșmek ve ticari iș yapmak istiyorum.Acaba nasıl yaparım hangi makinalar lazım?
  9. Sirius Blackw

Sizce Nike mı Adidas mı?

Evet beyler ülkeyi ikiye bölen soru.Sizce Nike mı Adidas mı?Adidas giyenlere nedense önyargı ile yaklașılıyor ama ben seviyorum.İkisi arasında nike bence daha iyi.
Geri