Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Rahat Sneaker Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Bana aşırı uçuk olmayacak ve 2000bin ₺ yi geçmeyecek rahat ve birçok kombinle uyumlu olabilecek açık renkte bir Sneaker önerebilir misiniz? Boykotlu olan markaları tercih etmiyorum: Nike, Adidas, Puma, Skechers, Reebook...
  2. enisberberr

Seyahat Sırt Çantası

Merhabalar sevgili dostlarım, Arabistan'a sık sık seyahat eden bir insanım ve bana temu'da satılan seyahat sırt çantası tarzında bir çanta lazım... Temu'dan sipariş etmek istemiyorum çünkü 3-4 gün sonra gideceğim... Aşırı pahalı olmamakla birlikte bu tarz bir çanta önerebilir misiniz...
  3. enisberberr

Rahat Sandalet Önerisi

Merhabalar sevgili dostlar, Uzun süre ayakta kaldığım ve çok uzun süre yürüdüğüm için ayaklarıma zarar vermeyecek ve ayak tabanımı ağrıtmayacak bir sandalet arıyorum... Acaba ne almamı önerirsiniz?
  4. enisberberr

Slazenger mi? Letoon mu? Ayakkabı ve Terlik Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, İşim gereği ayakta çok duruyorum ve aşırı sıcak bir memlekette yaşıyorum. Bir ayakkabıdan beklediğim 3 temel unsur var: 1- Hafif olacak 2- Nefes alacak 3- Rahat olacak... Fiyat performans markalara bakıyordum ve Slazenger ve Letoon'da güzel modeller gördüm ama...
  5. enisberberr

700-1000₺ Kaliteli Sneakers Ayakkabı Önerisi

Merhabalar dostlarım, Elimde 700-1000₺ arası gibi bir bütçe var ve kaliteli, rahat ve uzun süre dayabilecek bir Sneakers almak istiyorum. Bu iki marka (Lescon ve Lumberjack) haricinde pekte güzel bir marka bulamadım... Bu fiyat bandında Lescon veya Lumberjack'tan daha iyi bir marka veya model...
  6. enisberberr

700-950₺ Günlük Ayakkabı Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Günlük kullanım için bir ayakkabı almayı planlıyorum ama çokta markalar hakkında bir bilgim yok. Bu aralar indirimler de arttığı için alayım diyorum. Slazenger.com.tr üzerinde 1 alana 1 bedava kampanyası ve North of Wild sitesinde de büyük indirimler gördüm önerir...
Geri