Arama sonuçları: *

1. ege001

Swiss Military by Chrono ile HANOWA farki nedir?

Merhabalar. 2.saatimi almayi dusunuyorum ve swiss made bir saat almak istiyorum. Modellerini begendigim Swiss Military by chrono ile Swiss Military HANOWA farkli markalar mi?
  2. ege001

WESSE Marka Saat Alinir mi?

Merhabalar saat alacagim ve WESSE marka 2-3 ane model begendim. Acaba kaliteli midir yani 2.8k ya degermi yoksa fason uretim mi? Cok fazla kalite beklemiyorum tabii ki ama paramida cope atmis, 30 dolar maliyeti olmayan bir saat de istemiyorum. Baska oneriniz varsa atabilirsiniz. Min 40mm kasa...
  3. ege001

Erkek Saat Onerisi (Max 800tl)

Merhabalar. Kendime saat almayi dusunuyorum ve max 800tl butcem var. Kriterlerim silikon olmayan kordon, koyu renk kasa ve kayis (mumkunse siyah) ve cok kucuk olmayan bir kasa. Siz ne onerirsiniz?
  4. ege001

2000-2500 TL Bandinda Erkek Ayakkabi Onerisi

2-2.5k butcem var. Spor ayakkabi ariyorum ilerleyen gunlerde alacagim. Siyah-Beyaz renk, tabani cok ince olmayan birsey olursa yeter. 42-43 giyiyorum. Nike, Adidas, Under Armour olur. Kosu-baketbol farketmez hatta basketbol daha iyi olur. Simdiden tesekkurler. 1712601633 @Tommy Miller
  5. ege001

Sizce Hangi Ayakkabi Daha Guzel?

Merhabalar. Ayakkkabi alacagim ve asagidaki 2 model arasinda kaldim. Sizce hangisi daha iyi (rahatlik ve dayanikilik). Ayagim sorunlu oldugu icin basketbol ayakkabilari gibi yuksek ve genis tabanli giymem gerek. Baska onerileriniz varsa atabilirsiniz. Butce 2k civari...
Top Bottom