Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

nike dunk iade alırlar mı

1.5 ay oldu dunk low grey fog almıştım hiç top oynamadım sürtmedim vs derisi kalktı önden hafif ayrıca alırken görevli bana yarım numara açılır bunlar deri aynısı bende de var dedi ama açılmadı hiç sağ ayağıma vuruyor hafif serçe parmağıma götürsem iade değişim vb yaparlar mı beyler
  2. Elmeryy

ayakkabı alacağım aldığım mağaza ne kadar farkeder

nike dunk low alacağım evime yakın nike mağazasının internetteki yorumları çok kötü 3-4 aya ayakkabılar mahvoldu yazanlar eşofmanın rengi gitti diyenler falan vardı mağazadan mağazaya değişme gibi bir ihtimali var mı kalitesinin sonuçta marka model aynı ayakkabıda örneğin istinye nike ile benim...
  3. Elmeryy

Niketan aldığım ayakkabı Jetizz kargoya verildi fakat teslimat edilemedi

kurye araskargo da gözüküyor ben anlamadım bu şirketi kendi kuryeleri getirmedi mi veya şuan ürünüm nerede müşteri hizmetleri çalışma saatinde olmadığı için konuşamadım sizce araskargo şubesinden alabilir miyim yorumları berbat bir şirket bir an önce almak istiyorum kargomu herkesin kutusunu eze...
  4. Elmeryy

adidastan aldığım arjantin formasına nereden messi yazdırabilirim

stokta şuan sadece yazısız forma var messi yazmıyor yazma seçeneğide yok yazısız alsam nerden messi yazılarını basabilirim
  5. Elmeryy

Orijinal Arjantin Messi Dünya Kupası Forması Nerede Bulabilirim

adidasın sitesinde arjantin forması var ama arkasında messi yazmıyor yazdırma seçeneğide yok nerde bukacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
Top Bottom