Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Kayak pantolonu önerir misiniz

Üni için kayseriye geldim arkadaşlarım kışın kayağa gideriz bende sporu çok seven biriyim kayak montum var arkadaşalr kayak pantolonu kesin olması lazım dedi şöyle çok pahalı olmıcak aşırı dandikde olmıcak şekilde ne önerirsiniz şöyle bi baktığımda 1000 tl altına düzgün yok en ucuz şekilde nası...
  2. AlpBeyk

1300 tl ayakkabı önerisi

Çok hareket eden biriyim pek ayakkabı dayanmıyo sağlam bişey olsun istiyorum tabi uzun süre giydiğim için sağlamlığı kadar rahatlığıda önemli Görüntüsü olarak sade pek sevmiyorum düz renk falan işte hani biraz daha tasarımı şekilli olursa iyi olur maks 1300 tl bütçen 1000 1300 arasu olursa iyi olur
  3. AlpBeyk

1000 tl altına ayakkabı önerisi

Spor ayakkabı istiyorum şuan bu ayakkabıyı giyiyorum Bu tarz ayakkabıları seviyorum renkli desenli düz taban pek sevmiyorum 700 tl civarı olsa iyi olur hani cidden değicek diyosanız çıkabilirim 1000 1200 civarına sağlamlığı önemli benim açımdan ayakkabılarım hızlı eskiyo 1690105231 Ana...
  4. AlpBeyk

Ortalama 600 700 tl ayakkabı önerisi

Spor ayakkabı günlük ayakkabı tarzı almayı düşünüyorum hummel markasının modelleri baya bi hoşuma gitti dron modeliyle neo 2 modeli hoşuma gitti özellikle siz ne dersiniz Boynerden almayı düşünüyom 2 3 kez ayakkabı aldım belki biraz pahalı oluyo ama garanti ve iade süreci çok iyi hiç pişman olmdım
Top Bottom