Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Beyaz kumaş pantolon tavsiyesi

Arkadaşlar genellikle 30 beden pantolon giyiyorum. İç göstermeyen şık bir kumaş pantolon önerisi bekliyorum. Bütçe 750-1250 arası yeterli olacaktır.
  2. UmutYiğit

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 8 ay sonra abimin düğünü olacak ve takım almayı planlıyorum. Aklımdaki renk kombinasyonları ve modeller için fikir almak istiyorum. 1. Opsiyon Kruvaze/Normal Gri Ceket Gri Yelek(Kruvaze cekette olmayacak) Siyah Gömlek/Kravat/Mendil Gri Pantolon 2. Opsiyon...
  3. UmutYiğit

Sırt çantası önerisi gerekiyor.

Arkadaşlar mümkünse ince ve su geçirmeyecek bir ürün olsun. Bütçem 500 Türk lirası ve aşamam. Üniversiteye giderken kullanacağım içi geniş olursa iyi olur.
  4. UmutYiğit

500 TL bütçe için saat önerisi

Arkadaşlar 500 Tl bütçem var akıllı ya da normal fark etmez saat önerilerinize açığım. Plastik kordon olması öncelikli ama boyası kaliteliyse hasır kordon da olur.
  5. UmutYiğit

Günlük kombin tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar,bu aralar kıyafet işlerine fazla saran biri olarak sizden kombin tavsiyesi almak istiyorum. 174/64 vücut ölçülerim belki kombinlerin tavsiyesinde yer tutar. Şimdiden teşekkürler :) Örn: Siyah Kot Ceket Beyaz t-shirt Siyah Kot Pantolon
Top Bottom