Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Slim Fit Dar Kesim Gömlek Önerisi

Gençler düğün varda slim fit gömlek lazım beyaz renk bildiğiniz giydiğiniz var mı dar kesim olsun ama bazı slim fitler bile geniş oluyor bana emanet gibi duruyor 😅 varsa bildiğiniz atarsanız çok memnun olurum ☺️
  2. Kürşat K.T.K

🤩 ORİJİNAL ZARA PANTOLON SİZLERE HEDİYE 🤩

Gencolar Zara'dan almıştım geçen sene kış ayında 2 kere filan giydim bu sene giyemiyorum artık sporda yaptığım için bacaklar pantolona girmiyor 😄 pantalon baya bir dar kesim eskiden dar kesim giyerdim artık geniş kesim giyiyorum bu sebeple bu kaliteli güzel pantolonu içinizden bir arkadaşıma...
  3. Kürşat K.T.K

Canolar Bol Kesim Bilek Üstü Pantalon Lazım

Canlar bana bilek üstü Jean lazım hani böyle baggy kesim olur tapared fit olur ama bilek üstünde duracak var mi bildiğiniz
  4. Kürşat K.T.K

KALİTELİ BOXER ÖNERİSİ

Gençler kullandığınız ve çok memnun kaldığınız markalar var mı benim aklımda Jack Jones var hem uygun fiyatlı hem kaliteli diye biliyorum sizinde önerilerinizi dikkate alıyorum şimdiden teşekkür ederim
  5. Kürşat K.T.K

Fitness İçin Ayakkabı Önerisi

Gençler yarın spora yazilicam ayakkabı lazım sağlam güvenilir ayağımı rahatsız etmeyecek kalite fiyat performans ayakkabı arıyorum değerleri önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊
  6. Kürşat K.T.K

699TL'YE Bu Ayakkabı Nasıl ❓

Gençler bu ayakkabı nasıl sizce
  7. Kürşat K.T.K

Saçlar Nasıl Hızlı Uzar ?

Gençler saçlarımı en hızlı nasıl uzatabilirim ?Neler yapmam lazım bilgisi olan var mı ?İnternet de baktım haftada 2/3 gün şampuan kullanın diyorlar birde bakım yağı öneriyorlar bunların faydası olur mu ? Siz neler tavsiye edersiniz ?
  8. Kürşat K.T.K

İnternet Alışverişi İle İlgili Sorun

Ya ben şu pantolonu alıcam ama adres kaydı olmuyor birde siz dener misiniz sırf bende mi olmuyor size zahmet https://www.altinyildizclassics.com/erkek-slim-fit-dar-kesim-yan-cepli-pamuklu-beli-baglamali-lacivert-pantolon-casual-p
  9. Kürşat K.T.K

✂️ 300 TL'YE KUAFÖR ÖNERİSİ ✂️

İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel kaliteli anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum sizin bizzat gidip deneyimlediginiz kuaför var mı 300tl verebilirim sıkıntı yok yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden 😊
  10. Kürşat K.T.K

SAÇ ŞEKLİNİ FOTOĞRAFA GÖRE UYARLAYAN PROGRAM VAR MI

Yapay zeka destekli böyle bir program var mı bildiğiniz saç şekli kendi fotoğrafımizda gösteren
  11. Kürşat K.T.K

Yüzük Tavsiye Eder Misiniz

Gençler yüzük takmak istiyorum da güzel Spor tarzı vs yüzük var mı şimdiden teşekkür ederim 🤗
  12. Kürşat K.T.K

Zara Parfüm Set 249TL

Gençler zara Parfüm alacağım bunlardan kullanan var mı tavsiye ettiğiniz
  13. Kürşat K.T.K

Erkek Yüzük Önerisi Alabilir Miyim ❓

Gençler yüzük bakıyorum da siyah Mat olmasi iyi olur benim için öneriniz var mı linki varsa iyi olur
  14. Kürşat K.T.K

Bu Ayakkabı Alınır Mı

Top Bottom