Arama sonuçları: *

1. fury_

Sizce bu ayakkabılar alınır mı

Merhaba, 6000TL bütçem var ve ayakkabı almayı düşünüyorum. Çift veya tek fark etmez. Bu ayakkabıları düşündüm fiyatlarına değer mi? 44 ve 43 numara olabilir. https://www.intersport.com.tr/urun/jordan-max-aura-5-erkek-siyah-basketbol-ayakkabisi/dz4353-010/...
  2. fury_

Sizce Beşiktaş formasına hangi numara yakışır

Merhaba, eski sezon şimşekli formaya baskı yaptıracağım 94 numara talisca mi yakışır yoksa 33 gomez mi yakışır sizce hangisi?
  3. fury_

3100TL'ye hangi ayakkabıyı almak daha mantıklı

Merhabalar Under Armour lockdown 6 mı almak daha mantıklı yoksa Air more uptempo 96 mı almak daha mantıklı 3100 liraya kadar ayakkabı önerilerinizi alabilirim boğazlı olması şart ama 3100 lira diye 3200 3500 liralık ayakkabılar atmayın daha bütçe çıkmaz.
  4. fury_

3100 liraya kadar ayakkabı önerisi

Merhabalar SuperStep üzerinden 43-44 numara olacak şekilde maksimum 3100 lira olacak şekilde bilekli ve deri olabilirse daha iyi olur ayakkabı önerebilir misiniz?
  5. fury_

Beşiktaş formasının rengi aktı

Merhabalar, adidas mağazası üzerinden Beşiktaş forması aldım yıkamadan sonra rengi aktı ve leke oluştu. İncelemeye gönderdim fakat red cevabı geldi tekrarda gönderilemiyormuş. Bu izleri nasıl çözerim? Fotoğraflarda çok gözükmüyor ama, aeroready yazısı alt alta gelmiş gibi olmuş ve sırtında yağ...
Geri