Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

F/P Motor Ceketi önerisi

Dostlar selamlar 6 ay çalışıp kendime 125cc motor aldım geçenlerde. İşte kaskıydı eldiveniydi her şey okey bir ceket kaldı. Bana önerebileceğiniz kaliteli bir ceket arıyorum. Çok pahalı olmazsa sevinirim param kalmadı fazla
  2. Berk Atmaca

Cap alabileceğim yer önerisi TR

Dostlar ters şapka / cap takıp sağda solda oldukça gezen hatta evde hiçbişi yokken pc başında bile kullanan birisiyim. TR'de cap alabileceğim bir yer site insta sayfası vs var mı?
  3. Berk Atmaca

Dolaptan ayakkabı alınır mı?

Dostlar ayakkabımı yılbaşı gecesi ateş başında erittiğim için (nasıl oldu diye sormayın xd) ayakkabımın önü patladı ve yanık var kötü duruyor. Ayakkabı almam lazım ama her şey çok pahalı. Bende Nike Blazer Mid vardı işte 1600tl falan olması lazım. 1600tl'ye ben 1 aylık ev kiramı ödüyorum işte...
  4. Berk Atmaca

Uygun fiyata bulabileceğim oversize sweatshirt arıyorum.

Dostlar selam uygun fiyata 3-4 tane alabileceğim sweat arıyorum. Oversize tercihimdir. Var mı bulabileceğim site? Trendyol demeyin gına geldi.
  5. Berk Atmaca

500-600tl civarına kot ceket arıyorum

Dostlar şu sıralar kıyafetle ilgili çok fazla konu açabilirim şimdiden özür diliyorum. Bana kışlık kot ceket lazım. İçi böyle tüylü mü desem pamuklu mu desem onlardan anladınız siz. Ucuz alternatifler varsa açığım bu arada.
  6. Berk Atmaca

400-500 arası ayakkabı arıyorum

Dostlar yavaştan ayakkabı aramaya başladım. Bu sene masraflarım çok olacağı için çok pahalı bir ayakkabı arayışına giremedim. Normalde Nike Blazer alacaktım ama TR'de fiyatlar malum. O tarz alabileceğim bir ayakkabı veya iyi bir replikasını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 2-3 ay idare...
  7. Berk Atmaca

Ucuza küpe, yüzük bulabileceğim site arıyorum.

Sol kulağım delik ve uygun küpe arayışındayım. Taktığım yüzüklerde eskidi artık yeni bir şeyler istiyorum. Site önerisi yapabilecek var mı?
Top Bottom