Arama sonuçları: *

1. Yphen

Kış ayı için güzel bir kombin önerisi?

Dostlar selam malum havalar iyice soğumaya başladı normal de pek fazla kıyafet alışverişi yapmam fakat güzel bir kışlık kombin yapmak istiyorum uygun fiyatlı ve hoş gözükmesi yeterli benim için bildiğiniz yerler var ise yazarsanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Bu kıyafetin aynısını nereden bulurum?

Arkadaşlar selam Elraenn kralın giydiği bu ceket / mont'un aynısını nereden bulabilirim bütçe problemim yok yeter ki şu ceketi bulayım yardımcı olursanız çok sevinirim. :D
  3. Yphen

Saç sakal ve vücut kılları alma makine önerisi

Arkdaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim sıfıra yakın şekilde vücut kıllarını koltuk altını vs alan yüzde de sakal şekillendiren kesen burun kıllarını alan sağlam bir markanın bir cihazını arıyorum bir kaç tane buldum ama içime hiç sinmedi fiyat performans olması da benim için önemli...
  4. Yphen

600 TL parfüm önerisi?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim parfüm almak istiyorum fakat aslında elimde zamanında aldığım 9 adet parfüm var maalesef ki hepsini ben değil annem almış bir pazarda ki parfümcüsünden işin kötü tarafı şu marka parfümler sauvage dior tom ford creed vs. gibi parfümler var fakat...
  5. Yphen

Kapüşonlu Sweatshirt önerisi?

Arkadaşlar selamlar aşağıda ki resimde ki gibi kaliteli böyle baskısı güzel sweatshirt nereden bulabilirim kolej ceketi de alacağım fakat adam gibi tasarımlar bulamadım çok düz sade tasarımlar buldum bilen varsa söylerse çok sevinirim.
  6. Yphen

Bu sitelerden güvenilir mi kıyafet alınır mı?

Arkadaşlar selamlar aşağıda ki sitelerden alışveriş yapan var mı aranızda çok güzel ceketleri sweatshirtleri var alacağım fakat daha önce alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Veya alışveriş yapılır mı? https://www.gangown.com.tr https://www.bybasicman.com
  7. Yphen

Bu tarz kombinler nereden bulabilirim?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya geçeceğim aşağıda ki ilk resimde ki kombin çok hoşuma gitti hem bu tarz hem de sweatshirt'lü olanını nereden bulabilirim? Bir de ikinci resimde ki bir parça da daha böyle yırtık görünümlü paçaları aynı resimde ki gibi skinny fit pantolon nereden...
  8. Yphen

Siyah saça hangi renkler gider?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim normal de çok önceden saçlarıma farklı renkler denemiştim fakat istediğim tarzı tutturamadım bu yüzden en son siyaha boyayıp bırakmıştım fakat şimdi hem kıyafet olarak hem saç olarak stil değiştirdim normal de buğday tenliyim ve siyah saça hangi...
  9. Yphen

Bu Ayakkabıyı nasıl bulabilirim veya alabilirim?

Dostlar selamlar çok güzel bir ayakkabı beğendim fakat bir türlü satın alma linkini araştırmama rağmen bulamadım bana yardımcı olur musunuz aşağıda ayakkabının ss'i mevcut sıfır veya ikinci el fark etmez bu ayakkabının aynısını ve aynı rengini almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
  10. Yphen

Fotoğrafta ki kıyafetleri nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar selamlar herkese insta keşfette denk geldim de byk'nın bu fotoğtafında ki üstünde ki sıfır kol sweat'i altında efoşman veya pantolonu ve son olarak ayakkabıyı bulmama yardım eder misiniz? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Resim :
Top Bottom