Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Muhabbet kușu canı döner çeker mi?

Soru gerçekten saçma olacak biraz ama merak ettim.Dün döner gömüyordum kuș acıklı acıklı bakıp ōtmeye bașladı içim burkuldu.Daha 15 dakika önce kokoreç yedim yine bakıp bakıp ötüyor.Yiyebileceğini bilsem ona da bir dürüm söyleyelim hiç sorun yok da emin olamadım et falan yer mi?Canı çekiyor...
  2. Sirius Blackw

Çizgi roman önerisi uygun fiyat

Uygun fiyatlı çizgi roman almak istiyorum.Manga önermeyin ilgilenmiyorum.
  3. Sirius Blackw

Batman çizgi romanları hakkında

Batman çizgi romanları almak istiyorum ama okuma sırası var mı bunların yoksa karıșık mı?
  4. Sirius Blackw

Kırmızı karınlı semender beslemek

Kendime hobi olarak akvaryumculuğu seçtim ve bir semender beslemek istiyorum.Petshoplarda bulacağımı sanmıyorum internetten alabileceğim güvenilir bir yer var mí?
  5. Sirius Blackw

Star wars figürü nerden alınır?

Star wars force awakens ve force link figürlerinin koleksiyonunu yapıyorum fakat yenilerini bulmak kolay olmuyor.Toyzz shop sitesinden sipariș verecektim 78 TL idi stokta kalmamıș.Mağazaya gittim ordada bir șey bulamadım.Küçük oyuncakçılarda aradım fakat onlar da nafile.Nerde bulurum ben uygun...
  6. Sirius Blackw

Transformers figür bacağı

Elimde Premier Edition Crosshair figürü var fakat sağ bacağı pek sağlam durmuyor.Yerine oturuyor fakat tam geçmiyor gibi en ufak harekette çıkıyor.Kırık falan göremedim ben ama anlayan varsa bakabilir mi?
  7. Sirius Blackw

Kolay Oyuncak deneyimim

Benim gibi figür veya oyuncak meraklıları vardır diye açıyorum konuyu.Uzun zamandır Force awakens serisinden figür arıyordum fakat fiyatlar 100 TL den bașladığı için pek mümkün olmadı.Yine Ararken geçenlerde bu siteye rastladım ve fiyatı sadece 50 TL idi.Hemen siteye girip destek hattıyla...
  8. Sirius Blackw

Aldığım arabalar nasıl?

Beyler geçenlerde konu açmıștím 2 tane Hot wheels araçlar hakkında.Koleksiyon yapacağım bugün ilk paçaları aldım.Nasıllar sizce? 1668174062 @Fortunata @SilahsızKuvvet☪
  9. Sirius Blackw

Hot wheels araç nerden bulunur?

İnternetten șuan alamam o yüzden mağaza arıyorum.6N gittim fakat sadece Matchbox lar kalmıș.Migrosa gideceğim bugün bir de.Bașka nerelerde vardır?
  10. Sirius Blackw

Hot Wheels araba önerisi

Beyler koleksiyon yapacağım fiyat çok uçuk kaçık olnazsa iyi olur.Bir de uzay gemisine benzeyen gıldır gıcık arabaları atmayın.Gerçek arabalarsan olursa iyi olur.
  11. Sirius Blackw

Telefonla figür fotoğrafçılı yapılır mı?

Youtube da gördüm bu abiyi çok hoșuma gitti fotoğraflar falan.Küçük bir figür koleksiyonum ve Samsung A52 telefona sahibim.Acaba bunlarla fotoğrafçılık yapabilir miyim? 1665504403 Bir de bu var
  12. Sirius Blackw

Çizim kalemleri numaralarına göre nerelerde kullanılır?

İki tane resim kalemi aldım biri 2b biri 3b.Bunları resim çizerken hangisini nerde kullanacağım acaba?Bilgisi olan var mı?
Top Bottom