Arama sonuçları: *

1. F

Anakartla Alakalı Ekranlarda Beyazlıklar

Bugün başladı. Açılırken anakart ekranında beyazlık vardı. Kabloları falan herşeyi kontrol ettim. Sadece BIOS'ta ve açılırken gelen anakart ekranında oluyor. Varmıdır bir çözümü?
  2. F

Öneri 7000TL Am4 Anakart Önerisi

Islemci 5800x3d anakart onerisi bekliyorum en az 2 m2 slotlu
  3. F

MSI MEG X570S UNIFY-X MAX vs Asus ROG STRIX X570-F

Duruma göre Asus'tan MSI'a geçebilirim. Hangisi daha iyidir?
  4. F

X1 Girişi Olmayan Anakarta X1 Wifi Kartı Takılır Mı?

Duruma göre MSI MEG X570S UNIFY-X MAX alma ihtimalim var. Ama X1 girişi yokmuş galiba ve benim X1 girişli Wifi kartım var. X16 girişini kayıp olmadan X1'e çevirebilir miyim? Ya da 8000 liraya AM4 anakart öneriniz var mıdır? He birde bu anakarta 980 Pro ve Exceria G2 olur değil mi? M2 SSD...
  5. F

Yardım Asus rma anakart degistirir mi?

Anakartı göndereceğim ama öğrendiğim kadarıyla tamir edilenler yanabiliyormuş. Arayıp soruyorlar mı tamir mi edelim değişim mi yapalım diye?
  6. F

Yardım Asus Anakart Garanti Süreci Nasıldır

2 gün önce Wi-Fi kartı takıyordum. Baktım algılamadı kapattım düzelttim bastım tuşa açılmadı. Açma tuşunun lehim gitti diye düşünüp kısa devreyle açmaya çalıştım olmadı. Anakartın RGB'si güç gelince yanıyordu o yanıyor ama hiçbir şekilde componentlere güç gitmiyordu. Arkadaşın PC'de denedik yine...
  7. F

Çözüldü✓ Gençer Gaming Teşhir Ürünü Anakart?

Dün bir süre 6200den satılıp sonra stoktan kaldırılıp tekrar 1 stokla 6200'e satışa çıkan ROG X570-F'yi almıştım. Bugün aradılar dedilerki ürün teşhir ürünü kutuda biraz az bir zarar var. Sorun çıkarsa asusa gönderin garantisi var dediler. Bizde tamam gönderin dedik. Sizce sorun çıkar mı?
  8. F

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX B550 - XE Alınır Mı?

https://www.tebilon.com/asus-rog-strix-b550-xe-gaming-wf-amd-b550-soket-am4-ddr4-5100mhz-oc-anakart/?ref=akakce&v=1.63 alınır mı?
  9. F

Çözüldü✓ MSI MEG X570S UNIFY-X MAX ve 5800X3D uyumu

https://www.tebilon.com/msi-meg-x570s-unify-x-max-amd-x570-soket-am4-ddr4-5800mhz-oc-m2-atx-anakart/?ref=akakce&v=1.96.7 fiyatı aşırı uygun. 5800x3d kullanılcak. Alınır mı?
  10. F

X570 Gaming Edge WIFI Alınır Mı?

Bunu 5800x3d ile kullanıcam alınır mı?
  11. F

Çözüldü✓ 5800x3d için high-end anakart önerisi

Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.
  12. F

ROG X570E Alınır Mı?

ROG x570F alacaktım Asus ROG STRIX X570-E Gaming Wi-Fi II AMD X570 AM4 DDR4 5100 DP HDMI Çift M2 USB 3.2 AX Wi-Fi + BT AURA RGB 1 Gbit + 2.5 Gbit LAN ATX Fansız Çipset Soğutucu, İki Yönlü AI Ses Engelleyici Mic : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu indirime girmiş 100TL fazla vermeye değer mi?
  13. F

GIGABYTE H610M H Anakarta HiLevel 500GB SSD Takılır Mı?

Ben bi sistem aldım 512GB SSD'si vardı bende şuan modelini tam bilmediğim bi Hilevel 500GB SSD var. Aldığım sistemde M2 ssd takılı. 500GB sata diskimi takabileceğim bir yer varmıdır anakartta?
Top Bottom