Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım kule tipi soğutucu takmak için aparat

Arkadaşlar merhaba, ben itopyadan 1.5 sene önce sistem aldım ve işlemcim ryzen 5 3600 ve çok ısınıyor. Stok soğutucu artık yeterli kalmıyor. Ben kullanmadığım için kule tipi soğutucu aparatını abime verdim onun sistemde itopyadan alındı ancak aparatı yoktu, ben orijinal aparat bulabilir miyim...
  2. zerolite

Chipset driver güncelleme işlemi

Arkadaşlar bu chipset driverini bios gibi mi güncelleyeceğiz yoksa ekran kartı driveri gibi windows üzerinden mi kuruyoruz, ve ayrıca chipset driverini güncellemeden önce bios'u güncellemek mi gerekiyor bende 1 eski sürüm bios mevcutta pek yenilik gelmediği için yeni bios sürümüne geçmedim ancak...
  3. zerolite

d.a sistem kulaklığı çıkartıyorum ses kapanıyor.

arkadaşlar merhaba, başlıkta da anlayacağınız üzere her kulaklığı çıkardığımda sürücü yokmuş gibi oluyor ve her kulaklığı taktığımda en baştan tanımlama sayfası çıkıp kulaklık kategorisini seçiyorum, bunu bana asus yönetliyor yani ana kart ile bir durum olacağını düşündüm.
  4. zerolite

windows kurulduktan sonra bios güncelleme

arkadaşlar sistemi aldım ve şimdi baktım ki bios sürümüm 1823 siteye girip baktığımda 2006 sürümünün yani bir üst sürücüsünün en güncel olduğunu gördüm windows kurulduktan sonra güncellesem sorun olur mu ? birde sistem üreticisi kısmında asus yazması gerekmiyor mu ?ü ana kart modeli PRIME B450M-K
  5. zerolite

Ethernet kablosu git gel yapiyor

Arkadaşlar ethernet kablosu ile bağlanıyor d.a sistem 2 aldım itopya sağolsun sanırım ana kart bozuk yollamış çok sevindim teşekkürler itopyaya ana kartım bozuk sürekli git gel yapıyor başka sistemde denediğimde sorunsuz kullanıyorum
  6. zerolite

bios güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba, ben biosumu güncellemeye çalıştığımda nedense m-flash usb deki sürümü görmüyor boş olarak algılıyor bunun sebebi nedir ? ana kartımın bios sürümünü usb belleğime attım ve m-flash ile açtım ancak hiç bir sürüm bulamadı bunun sebebi nedir ?
  7. zerolite

Ana kartlar arasındaki fark

Arkadaşlar sizce hangi ana kart daha iyi ve güncel ? 1-)ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX 2-) GİGABYTE B450 M S2H ben Asus prime diye biliyorum ancak size de sormak istedim
  8. zerolite

Asus için +200 verilir mi ?

Normalde biostar alacaktım ancak çok giriş seviyesi olduğu için asus düşündüm ama sizce asus'u almaya değer mi ?
  9. zerolite

Biostar b450mh güncel mi

Merhaba arkadaşlar ben sistem Alacam ama biostar anakart var Asus vs de +200 TL denen o ki bu karta kaldım bu güncel hani gelistirmeye açık bir ksrt mi yoksa a320 gibi düşük mü ? Yani kisaca biostar b450mh MSI da hangi ana kart ediyor
  10. zerolite

Biostar b450mh hangi MSI markasında hangi ana karta denk?

Arkadaşlar merhaba biostar b450MH 3200mhz ana kart MSI da hangi ana karta eşit b450m mi ?
Geri