Arama sonuçları: *

1. K

Internet problemi

Arkadaşlar eternet kablosunu çekince ilk gün sıkıntı yoktu 2 ci gün kablo biraz zedelenmiş sanırım kapıya sakışti gelgit yapıyor internet başka kablo denedim yine olmadı ama kablolar eski kablo alicam ama boşa almak istemiyorum anakarta sorun olma ihtimali varmı
  2. K

Yardım Bu kabloyu nereye takıcam

Anakartım b450 kasa corsair spec delta
  3. K

B450 anakart bios güncelleme

Arkadaşlar öncelikle ilk anakart geldiğinde hangi biosta oluyor ve eğer sıfırdan güncelleme yapacaksam en son 50iydi,50 ye güncellemek için 40 ı istiyor iki biosasuda indirip aynı flaşa koysam sırayla güncelerse bir şey olurmu seçerken felan
  4. K

B450 vs a320 serisi

Şuan oc düşünmüyorum ama illa yükseltme yapicam pc ye hangisi daha iyi olur
  5. K

B450 RAM frekansı max kaç

Bu anakart kaç mhz ram e kadar destekliyor.Baslikta 2200 alta 3200 kafam karıştı
  6. K

B450 anakartlar nasıl

Arkadaşlar b450 anakart önerir misiniz? önerirseniz ucuza link ata bilirmisiniz pek bütçe yok 500tl var
  7. K

Bios güncelleme

Bios u attığımız usb boş mu olmalı
  8. K

Bu anakart iyi mi?

https://www.itopya.com/msi-a320m-a-pro-3200mhzoc-ddr4-soket-am4-hdmi-dvi-matx-anakart/ Arkadaşlar b450 demeyin lütfen hani 400 tl bütçem var anakart için ona göre yorumlayın :)
  9. K

Micro atx anakart ve atx anakart arasında ne fark var

Micro atx anakart ve atx anakart arasında ne fark var (boyut dışında)? atx kasada micro anakart kulanılmazmı ? Atx anakart dahamı iyi ?
Geri