Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Yardım Kasa Ön Type-C Girisi Calismiyor.

Merhaba sistemimi daha 3 4 gun önce topladim ve kasanin önundaki tum portlar calisiyor fakat Type-C girisi calismiyor nedeni ne olabilir, kablosunu anakart a iyice taktigimdan eminim.
  2. Lunchx

Çözüldü✓ Anakartima Wifi Driver Nasil Indirebilirim.

Merhaba bilgisayarimi yeni topladim ve WIFI a baglanamiyorum gözukmuyor. ethernet kablosu ile baglanacaktim fakat elimde yok ve masraf yapmak istemedim internetten biraz arastirdim ve baska bir bilgisayar ile indirip USB e atacagim yanlis bilmiyorsam . Fakat anakartimin WIFI driver ini bulamadim...
  3. Lunchx

ASUS Prime Z690-P WiFi D4 Mi Yoksa Gigabyte Z690 UD Intel LGA1700 DDR4 Mi ?

Merhaba iyi gunler I5 12600k da kullanacagim bir anakart ariyorum ve ikisi arasindan birini almayi planliyorum hangisi sizce daha iyi. Ayrica baska önerebileceginiz bir anakart tavsiyesi var ise acigim simdiden tesekkur ederim.
  4. Lunchx

Yardım MSİ MPG B550 GAMING EDGE WIFI Ryzen 7 5800x Destekler mi?

Öncelikle merhaba iyi günler, Ryzen 7 5800x adlı işlemciyi almaya karar verdim ve anakart olarak MSİ MPG B550 GAMING EDGE WIFI ‘ yi seçtim ve size asıl sorum bu anakart bu işlemciyi destekler mi ?
  5. Lunchx

Yardım Ryzen 7 5800x Anakart Önerisi

Merhaba, yeni bir sistem toplayacağım ve işlemci olarak ryzen 7 5800x kullanacağım önerdiğiniz orta fiyatlı anakart önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Top Bottom