Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

Öneri 7500f anakart önerisi

7500f işlemci için anakart arıyorum max 7 8 k fiyat bandın da ileri de 9800x3d geçme planım var problem çıkarmicak bi anakart önerisi lazım şimdiden teşekkürler 7500f için de soğutma tavsiyesi de olur.
  2. HENRYWİTCHER

Öneri 9800x3d işlemci için anakart önerisi

9800x3d işlemci kullanıcam 1 2 sene sonrası için şuan elimde 7500f var, buna göre bi anakart arıyorum max 8 9 k bütçe asus marka olursa sevinirim şart değil ilerde problem çıkartmicak bi kart bakıyorum benim düşündüğüm kart ASUS TUF Gaming B650M-E sıvı soğutucu eklindin de ilerde kablo takıcam...
  3. HENRYWİTCHER

9800x3d b850 anakart

Merhaba Şuan 7500f işlemci tercih edicem oyun odaklı değil grafik tasarım için ama ilerde 9800x3d geçmek istedim için ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI Bu anakartı düşünüyorum ama gerek varmı b650 anakart da iş görürmü ileride sorum bu zaman ayıranlara teşekkürler
  4. HENRYWİTCHER

Çözüldü✓ Anakartımda wifi desteği var ama

Anakartımda wifi desteği var fakat driver ı indirdim halde wifi gelmiyor acaba yanlış driver olabilir mi aynı anakarta sahip birisi yardımcı olabilir mi anakartım: asus tuf gaming b650-plus wifi
  5. HENRYWİTCHER

Asus TUF Gaming B650-PLUS WiFisi olan varmı ? wifi sorunu yaşıyorum

Asus TUF Gaming B650-PLUS WiFi e sahib birisi varmı bu anakartı bayadır kullanıyorum 4 aydan fazladır sorum şu bu anakartda wifi desteği var bu wifi tesğini göremiyorum extra driver mı kurmak lazım yoksa zaten hazır mı bulunuyor bluetooth gibi olması mı lazım eski anakartımda wifi desteği vardı...
  6. HENRYWİTCHER

Anakart sıfırlama yapmak mümkün mü

Sorum şu elimde anakart var bu anakartı sistemi çalıştırmadan yani işlemcisi vs olmadan kurulu windows sistemi sıfırlamak mümkün mü
Geri