Arama sonuçları: *

1. MelowenX

Çözüldü✓ Asus b450m Dragon Apu Vram arttırma

Başlığa ne koyucam bilemedim özetle işlemcim Ryzen 5 5600g ekran kartım yok 16gb ram im var işlemcimin içindeki ekran kartını kullanıyorum sistem yeni ve gayet iyi topladım yani sürücüleri fln güncelledimde tek sıkıntısı vram im 512MB ben bunu 2gb (yada otomatik) yapmak iatiyorumda biosa girdim...
  2. MelowenX

Yardım Asus b450m Dragon | ne yapmam lazım

Beyler beni tanıyanlar tanır her nys özetle: Anakart ı hala bios update yapamadım işlemci geldi (athlon 3000g) ADAM POŞET LE GÖNDERMİŞ PİNİ YAMULMUŞ takmadım bende iade edicem nys eve geldim dönüştürücü aldım monitör için taktım açtım bu geldi bir an sevindim ne yapmam lazım aşşağıya türkçesini...
  3. MelowenX

Yardım Asus b450m Dragon bios update nasıl yapılır (ryzen 5 5600g | sıfır sistem | açıklamayı oku)

Okuyanlara selam hemen konuya giriyorum Elimde: Ryzen 5 5600g işlemci var Anakartımda Asus b450m dragon var Yeni sistem topladım yani parçalar duruyor satıcıya ryzen 5 5600g için bios update yapmanız lazım dedi bende az anlıyorum bios update den yani korkuyorum ya sorun çıkarsa fln yardımcı...
  4. MelowenX

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600g için anakart önerisi

Selamlar 0 bi sistem topluyorum bütcem biraz kısıtlı ryzen 5 5600g için bi anakart arıyorum m.2 yuvası lazım Ddr4 3200MHZ ram takıcam 8+8 16gb yani OC yapıcam (VRAM i yükselticem 512MB ı 4gb yapıcam oc sayılıyor sanırım) yani bu kadar başka bişi unutmadım sanırım
Geri