Arama sonuçları: *

1. I am Jorge Jesus

Asus B450M-K II anakart açılırken tire çıkıyor sonra normal açılıyor

Arkadaşlar ben 2-3 hafta falan önce lga775 ten am4 e geçtim. Önceden açılırken önce sistemin özelliklerinin yazılı olduğu gigabyte yazan ve dediğim gibi sistem özellikleri yazan menü vardı şimdi öyle bir yer gelmiyor şimdi açılırken siyah tire çıkıyor sonra f2 veya del e basıp bios a...
  2. I am Jorge Jesus

Asus B450M K II anakartın içinden vida çıkıyor mu?

Arkadaşlar bugün Asus B450M K II anakart elime ulaştı. Kutu içeriğine baktığımda her şey vardı ancak vidalar yoktu. Çıkmıyor mu? Nerden alabilirim anakart vidasını?
  3. I am Jorge Jesus

1600 Tl anakart önerisi

Arkadaşlar 1600 civarı bir anakart arıyorum. Şuanlık Gigabyte B450M K düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  4. I am Jorge Jesus

Gigabyte B450M K AM4 alınır mı?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-k-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,206163875.html 1683395036 @James Gg @Hasan344
  5. I am Jorge Jesus

2. El H310 anakart + i3 9f alınır mı?

Sorum başlıktaki gibi herhangi bir ilan bulduğumdan değil normal soruyorum. 1682255776 @MuratTheFounderOfGariban @Hasan344
  6. I am Jorge Jesus

Anakartimin nasil BIOS guncellemesini yapabilirim?

Anakartım: Gigabyte GA-G41M-COMBO rev 2.0. Format attigim için diyorum belkide gerekli değildir yazarsanız sevinirim.
Top Bottom