Arama sonuçları: *

1. BirDexter

Anakart ışığı sönmüyor....

Arkadaşlar sistemim: 5600x , rtx 3080, 2x8 3600mhz ve son olarak ASUS TUF B550-PLUS .... Bilgisayarı kapadığımda anakartımın ledlerj yanmaya devam ediyor. Her defasında psu ile kapamaktan da uğraşamam. Bunun bi ayarı yok mu. Gece uyutmuyo ışık
  2. BirDexter

Çözüldü✓ B550 ve 5600x direkt uyumlu mu?

Arkadaşlar 5600x var elimde ve yeni bir anakart siparişi verdim. Markası: *Asus Tuf B550 Plus* Direkt taktığım gibi kullanmaya başlayabilir miyim? Yoksa ekran gelmesi için bios güncellemesi gerekir mi? (Ona göre usb de almam gerekicek çünkü)
  3. BirDexter

3000 TL AMD Anakart Tavsiyesi

5600x 120mm coolermaster v2 sıvı soğutma Ripjaws 2x8 3600 mhz CL18 ram Sharkoon 750W Gold Zero ASUS ROG STRIX 3080 OC 10GB bu sisteme iyi bir anakart arıyorum. Tercihen asus olabilir ama düzgün bi arama yapamadım. 3 bin e alınabilecek en iyi amd anakart nedir.
  4. BirDexter

Yardım AM4 soketinde kırık pin kaldı...

Resimde görüldüğü üzere, B450 Tomahawk Max anakartımın "SOL ÜST" köşesinde bir pin takılı kalmış. Bunu burdan nasıl alabilirim? 1656828798 @Abdullah Hacıgül, bir bilgisi olan var mı lütfen
  5. BirDexter

Asus Prime B550M-K Plus mı yoksa MSİ MPG X570 Gaming Plus mı?

Konu yukarda arkadaşlar, sistemim ise şu şekilde: Ryzen7 5800x [ Anakart ] 2x8 16GB 3000Mhz Ram XFX RADEON RX 6800XT 750W CoolerMaster Gold 80+ PSU Coolermaster masterliquid 120mm v2
  6. BirDexter

İşlemciyi Cikartirken bir pini sokette kaldı

Arkadaşlar 5600x islemcimi cikarirken bir pini sokette kaldı. Ben de yeni bi islemci almistim tam kendime. Onu takacakken farkettim, o ufacik seyi ordan nasıl cikarabilirim.
  7. BirDexter

B450 Tomahawk Max'de işlemci termal macunu değişim sonrası hata lambası yanıyor.

Sorun başlıkta belirttiğim gibi. Her zamanki gibi termal macunumu sürdüm yaydım. Stok soğutucu ile kapattım. Daha sonra pc yi başlata tıklayınca en üstteki lamba yanmaya başladı. Bunu nasıl çözerim. Sistem sorunsuz çalışıyor gibi ama lambayı taktım kafayı. 1615588967 Fikri olan var mı :/
  8. BirDexter

1500 TL ANAKART arıyorum for 5600x

5600x için anakart arıyorum 1500 TL bütçe ile. Şuan için ASUS PRİME B550 PLUS MSİ MPG X570 GAMİNG PLUS Şu ikisini indirimde buldum. Sizce bunlardan biri mi yoksa başka bir şey mi
  9. BirDexter

Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Yeni aldığım Ryzen5 5600x için, eski anakartımı (B450 Tomahawk Max) kullanamıyorum. Bios güncellemesi yapmama izin vermiyor ve ben de yeni bir anakart almak istemiyorum. İki seçeneğim var: MSİ MPG X570 GAMİNG PLUS ASUS TUF B550 PLUS Sizce hangisi ve neden 1614752165 Almak istiyorum*
  10. BirDexter

Msi B450 Tomahawk Max

Arkadaşlar elimde giriş seviyesi bi gigabyte b450m s2h vardı ve yeni gelen anakartimi güzelce monte ettim bu sabah ... Fakat anlayamadığım bi sekilde sistemden daha yüksek ses duymaya başladım fan anlamında. Nedendir? İyi mi monte edemedim acaba yoksa bi iki vida sesi duyuyorum kasanin temperli...
  11. BirDexter

Yardım Anakart Değiştireceğim ama?

Arkadaşlar merhaba, ben de giriş seviyesi bir Gigabyte B450M S2H mevcut... Bunu msi tomahawk veya asus tuf b450 pro gaming ile değiştireceğim akşama doğru ( satın alacağım) Sizce hangisini seçmeliyim ve diğer donanımlarımı üzerine bağladığımda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ve de son olarak...
Geri