Arama sonuçları: *

1. Karacabey

Bu kabloyu anakartta nereye takacağım

B450m h anakartta bu kabloyu nereye takacağım. Bu kablo kasanın üstünde start reset tuşunun oradan geliyor. Üstünde birde led tuşu var. Kablonun üstünde de led tuşu var. Sanırım fan ledlerini açıp kapamak için. Bu kabloyu anakartta nereye takacağım. 1702139165 Resim
  2. Karacabey

B650D3H vatan kartla 3800

Diğer sitelerde en ucuz 4700den başlıyor tek market diye bir site diğer sitelerde 5 civarı fiyatı var https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-ds3h-1-0-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html
  3. Karacabey

Yardım Fan çoklayıcı bağlantısı

Arkadaşlar bu pwm çıkışı anakartta sys fan yazan kısma mı yerleştiriliyor. Normal fan takılan yere
  4. Karacabey

Yardım Nzxt kasanın fan bağlantıdı b550d3h nereye takılıyor

Arkadaşlar fotoğraftaki fan bağlantısı ve anlamadığım bir kabloyu b550 d3h de hangi girişlere bağlayacağım bilen biri varsa mümkünse bana yardımcı olabilir mi 1683454263 Arkadaşlar 4 fan var 4 ayrı kablo. Birde power tuşundan gelen bir kablo var
  5. Karacabey

Nzxt h510 flow kasaya micro b550 sıkıntı yaratır mı

Nzxt h510 flowa b550 d3h aldık ama mikro kart olduğu için sıkıntı olur mu. Atıyorum işlemciye kule tipi soğutucu alırsak veya ekran kartı diğer parçaları kapatması gibi sorunlar olur mu? 1681148855 Arkadaşlar kart kargoda geri gönderip ATX mi alsam fiyat farkı 150 tl sipariş ederken...
  6. Karacabey

B450m h anakart hafıza sorunum

Dostlar b450m h anakart var. Ssd 512 gb yetmiyor bildiğiniz gibi. Buna ekstra hdd alabilir takabilir miyim. Harici bir usb li hdd var aslında. Oyunları buraya indirip oynayabilir miyim. Ya da çektiğim bir videoyu buraya kayıt yaptırabilirmiyim. Ya da gidip ssd mi almak zorundayım
Top Bottom