Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Uygulamadan Kasanın Fan ve RGB Modlarını Nasıl Değiştiririm?

Merhaba sevgili dostlarım, B450M S2H anakartım var ve ''BITFENIX Nova Mesh SE NSM 150'' kasayı satın aldım fakat kasanın içinde bir kontrolcü bulunmuyor. RGB Fusion veya AppCenter uygulamasından Bios'a girmeden hem fan hızlarını hem de RGB ayarını yapabilir miyim? 1685442727 Bu arada SYS Fan1'e...
  2. enisberberr

Yardım Asus Prime B250M-A Bios Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Merhaba sevgili dostlarım, Arkadaşım bu anakart'a sahip ve şuan kullanmakta olduğu Bios sürümü 0809. Asus'un sitesinde son sürüm 1205. 1205 sürümünü indirdiğimizde CAP File olarak indiriyor. Bu yüzden Flash Belleğe atıp Bios Update yapamıyoruz... Yardımcı olabilir misiniz? @crazyreign...
  3. enisberberr

MSI 2A9C (H55) Anakartı için Boot Menu Tuşu?

Merhaba sevgili dostlarım, Alt komşumuzun çocuğunda konu başlığında da belirtttiğim Msi 2A9C (H55) anakartına sahip. Format atmak istediğini söyledi bana fakat ben bu tuşu bulamadım. Ve Bios menüsü çok eski olduğu için ben pek bilemedim. Acaba boot menu tuşu hangisidir? Ve eğer biliyorsanız...
  4. enisberberr

PC Açılırken Çıkan Yazı/Uyarı?

Merhaba sevgili dostlarım, Dün abim Valorant oynarken birden hata verdi ve bende ona res atmasını söyledim. 3-4dk diğer odaya gittim ve pc ye tekrar bakmaya geldiğimde hala pc nin açılmadığını gördüm. Tekrar res attım ve böyle bir yazı/uyarı çıktı. Az önce PC'yi yeni açtım ve tekrar bu...
  5. enisberberr

Yardım Bios Üzerinden Atılan Format Doğru mudur?

Merhaba sevgili dostlarım, Yeni bilgisayarımdaki attığım formatı arkadaşımın dediği yöntem ile yaptım. Yaptırdığı yöntem de şudur; -Windows yüklü olan USB Belleği kasaya takıp sisteme res atıp boot menuye girmek. Oradan UEFI USB seçeneğini seçtikten sonra ve birkaç adıma 'next' dedikten sonra...
  6. enisberberr

Yardım Gigabyte GameBoost İşe Yarıyor mu?

Merhaba sevgili dostlarım, App Center'da olan bir şey gördüm. Açıklamasında da yazdığı doğru mudur? Ne kadar işe yarar? 1596558264 Doktor bey bakabilir misiniz @$ilentX :D
  7. enisberberr

Yardım Format Atılan PC'de FPS Sorunu!

Merhaba sevgili dostlarım, Yaklaşık 2-3 gün önce PC ye format attım... Temiz kurulum ile Windows 10 2004 sürümüne geçtim ve güncellemem gereken Ekran kartı, Chipset, Ses ve LAN Ethernet sürücülerini güncelledim. Lakin önceden aldığım FPS değerlerine ulaşmış değilim. Önceki haline göre çok daha...
  8. enisberberr

Yardım B450M S2H Chipset İndirme?

Merhaba sevgili dostlarım, PC'mi ilk topladığımda oyun oynarken Yükleniyor ekranında monitörüm göz kırpıyordu. Aradan zaman geçti ve kendi kendine düzeldi veya ben bilmeden düzelttim. 2-3 gün öncesinde PC'ye format attım ve bu sorun tekrar baş göstermeye başladı. Acaba chipset yüzünden midir...
  9. enisberberr

Yardım Bilmediğim ve İlk Defa Gördüğüm Bir Hata!

Merhaba sevgili dostlarım, Az önce aygıtlar kısmına girdiğimde böyle bir simge gördüm. Açıp bakayım derken bilmediğim bir hata verdi. Acaba pc ye bir etkisi var mıdır? Çözümü nedir?
  10. enisberberr

Yardım Bios Xmp Menüsü

Merhaba sevgili dostlarım, Donanım Arşivi'nin ve Technpatın Pc aldıktan sonra yapılması gerekenler adlı videoları izledim ve ram hızını değiştirmemiz gerektiğini gördüm ama ben anakartımda öyle bir yeri bulamadım yardımcı olur musunuz? Anakart modelim Gigabyte B450M S2H Şimdiden teşekkürler...
Geri