Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

Yardım Yeni Aldığım Anakartı Kırdım

Arkadaşlar ince hesaptan aldığım msi h410 m-a pro anakartı uzay montaj olarak denedim. Çalıştığı kanısına vardıktan sonrada kasaya montaj için güç pinlerini çıkardım. Anakartın 24 pin bağlantısını bilen bilir çok zor çıkar. Ne yaptıysam çıkmadı bende düz bir tornavida alıp araya sokmaya çalıştım...
  2. NanoSuit

Yardım Depopark güvenilir midir?

Merhabalar sistem topluyorum. Anakart olarak Gigabyte h410 m h modelini seçtim. Ve en ucuzunu depo park sitesinde buldum. Ürün için hiç bir yorum ve değerlendirme yapılmamış ve bende depo park sitesini hiç duymamıştım. O yüzden emin olamadım. Buradan daha önce sipariş yapan veya güvenli olup...
  3. NanoSuit

Yardım Asus Prime H410M-K vs Asus Prime H410M-F

Merhabalar İ3 10100f PC topluyacağım onun içim h410 anakart arayışına girdim. Akakçe de 2 tane ürün buldum. 1. Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 2.Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart...
  4. NanoSuit

Yardım Asus P5G41C-M LX anakart ta CPU voltaj ayarını bulamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Sistemim in Ekran Kartı işlemciye göre çok daha güçlü olduğu için çok fazla darboğaz yaşıyorum. PUBG Mobile da ekran kartım %85 lik darboğaz yiyor. Hal böyle olunca OC yapmam gerekiyor. Ama BIOS da bir türlü CPU voltajını ayarlayan ayarı bulamadım. Bu yüzden de adam akıllı OC...
Geri