Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar Anakart Bant Sorunu

Bugün Gigabyte B650 DS3H geldi, bildiğin dümdüz selobantla ağzını kapatıp göndermişler, Daha önce msi da almıştım güvenlik bandını gayet yapıştırıp göndermişlerdi. Ya vatanda bi sıkıntı var ya gigabyte ın paketlemesinde.
  2. G

Vatan AM5 Anakart Önerisi

Vatandaki indirimlerden almayı planlıyorum, gözüme bir kaç parça ilişti yorum yaparmısınız alınır mı önerileriniz nedir ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-x670-p-wifi-amd-x670-soket-am5-ddr5-6600mhz-oc-m-2-anakart.html...
  3. G

Ddr5 anakart önerisi

Selamlar bütçem 5-6 bin civarı Mevcutta; 4070 gainward ekran kartı 7500f işlemci 980 pro 2 tb ssd Alacaklarım; Anakart Ram Kasa ve psu Anakart önerisi yaparmısınız mevcuttaki ürünlere göre, birde kasım ayını bekleyeyim mi black friday zamanında güzel indirimler gelir mi acaba
  4. G

Bi yardım iki arada bi derede kaldım Am4 mü Am5 mi

Arkadaşlar bi yardım, AM4 mü AM5 mi ??? Elimde MSİ Mpg B550 Plus var Ama diğer yandan Trident Gskill Neo RGB 6000 MHz Ram var. İkisinden birini iade edicem ama Am5 ciddi anlamda pahalı geliyor, bütçe sınırım yok sağlam sistem toparlıcam ama AM5 için cidden fazla para vermeye gerek var mı ...
  5. G

MSI B550 Gaming Plus için CPU ve GPU

Selamlar uzun vadede pc toplamaya karar verdim. İndirimde buldukça parça toparlıyorum. Hazır sistem almıyorum şuan yerim olmadığı için alsam da saklayamam 1+0 evde yer yok.. Herneyse indirmde, 2 TB Samsung 980 Evo SSD, MSI Mpg B550 Gaming Plus aldım. Sanırım ddr4 oluyor. Aklımdaki fikir ise...
  6. G

Gelecek teknoloji hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Benim kafamda bir çok soru işareti bırakıyor konuyu anlamadığım için. 2025 yılında (belki de 2024 son çeyreği) Nvidia RTX 50.. serilerinin tanıtılacağı söylentileri dolanıyor. Eş zamanlı olarak yeni nesil işlemcilerde piyasaya çıkıcaktır diye tahmin ediyorum. Hem intel hem de amd tarafında...
Geri