Arama sonuçları: *

1. an0maLYYY

Bu kartı nerden bulabilirim?

arkadaşlar bu kartı temin edebiliceğim bi yer var mı? ses girişi bozulduğu için değiştirmek isityorum. aradım ama bulamadım. veya bu bozuk ses girişi için yapabiliceğim bişey var mı?
  2. an0maLYYY

ANAKART BIOS CHIP FLASH YARDIM

Arkadaşlar merhaba. Ben CH341A ile anakartıma BIOS yüklemek istiyorum. Ama bu CH341A cihazında 5V ve 3.3V olmak üzere iki farklı değer var. Anakartım ASUS PRIME H610M R D4. Bu anakartın BIOS çipini hangi V değeriyle flashlamalıyım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. an0maLYYY

Yardım BU VİDALARDAN HANGİSİ NERENİN?

Arkadaşlar anakart servisten geldi. Kendim montaj yapmaya çalışıyorum ama vidalar karıştı. Bu vidalardan hangisi nerenin bilen var mı? 4 tanesi fanın, diğerleri de anakartın vidası ama hangi vida nerenin
  4. an0maLYYY

Yardım CH341A programmer ile BIOS yükleme!

arkadaşlar anakartımın bios chipi lehimli. yanında gelen klipin işe yaramadığını söyleyenler olmuş. lehimsiz bi şekilde yükleyebilir miyim?
  5. an0maLYYY

Yardım Intel anakartda soketin 1 teli bozulursa ne olur?

arkadaşlar anakartımın biosu bozulduğu için servise vereyim dedim yani kahrolsaydım da göndermeseydim. adamlar hiç bir sorun olmayan işlemci soketini bozup benden 750tl istiyolar. sadece bi telini yamultmuşlar. işlemci soketinde o bi tel olmazsa ne olur çalışır mı pc. çalışırsa nasıl çalışır...
  6. an0maLYYY

Yardım ASUS anakart ServisPoint mağduriyeti!

Arkadaşlar şimdi ben anakartımı biosu brick olduğu için garantiye, servispoint servisine gönderdim. Garantisi devam ediyor. Fakat ücret talep ediyorlar. Sadece biosu bozulan anakart için graanti kapsamında olmasına rağmen ücret ödemem normal mi? Nasıl ve nereden şikayet edicem ne yapmalıyım?
  7. an0maLYYY

Arkadaşlar Anakart Brick Oldu Ne Yapıcam?

Arkadaşlar afuwinguiyle bios update yapmaya çalışırken hata vermişti. pc yi kapattım tekrar açılmıyo. büyük ihtimal brick oldu ne yapmam lazım avil yardım edin.
  8. an0maLYYY

YARDIM AFUWIN sorunu

arkadaşlar windowsum 10 fakt 8 gösteriyor ve bios size vesaire yazna yerler başkalarında 0 değil bende 0 neden böyle doğru çalışmıyor da zaten
  9. an0maLYYY

Anakartın donanım kimliğini nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar anakartı sanki tamamen yeni bi anakartmış gibi yeni bi kimliğe bürümek için ne yapmamız gerek?
  10. an0maLYYY

ASUS PRIME H610M-R D4 BIOS BULAMADIM?

arkadaşlar bu anakartın bios updateini yapmak istiyorum ama bulamadım nerden indiricem
  11. an0maLYYY

BU BLUETTOOTH ADAPTÖR NE KADAR GECİKME YAŞATIR?

mobilde airpodsla oyun oynuyorum neredeyse 0 gecikme var, ya da ben alıştım bilmşyorum ama benm için sorun olmuyo yani. bu bluetooth dongle alsam gecikme yaşar mıyım pc de. mobil cihazımda da bluettoh 5.0 var aynı gecikme süresine ulaşsam yeter...
  12. an0maLYYY

Oyunlara nasıl hile yazılımı yapabilirim?

merhaba mobile oyunlar için hile yapmak istiyorum. ama nasıl yapıldığı hakkında gram bilgim yok. biri bana mantığını nasıl yapıldığını oyun kodlarını nasıl değiştirebiliciğemizin mantığını analtabilir mi? data hilesi demiyorum öreneğin pubg mobilea aimbot esp gibi hileden bahsediyorum
Geri