Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayar ilk açılışta biosa giriyor

Merhabalar bilgisayar ilk açılışta biosa giriyor kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor anakartım gigabyte h610m h v2 bios güncellemesini de yaptım yine düzelmedi yardımcı olurmusunuz dostlar @AlevFırtınası
  2. E

Bios update yapılmadan sıfır sistem açılır mı anakart gigabyte h610m h v2

Merhabalar vatan bilgisayardan demonte olarak hazır sistem sipariş verdim flashta windows 10 için kurulum dosyası var şuan flash a bios update yükleyeceğim bir bilgisayar yok bilgisayarı monteledikten sonra windows 10 u kurup bilgisayardan flash bios güncellemesini yükleyip biosu...
  3. E

GİGABYTE H610M H V2 vs MSİ PRO H610M-E

Merhaba hazır sistem alacağım tüm parçalar tamam anakart konusunda emin değilim fiyat farkı aralarında fazla yok hangisi daha iyidir özellikle m2 ssd hız desteği benim için çok önemli çünkü alacağım ssd 5000/3600 hız değerinde birde msi ın yanında overclock ibaresi var 3200 mhz in üstünü...
  4. E

Asus prime A520M-K maks m2 ssd hız desteği

Herkese iyi günler sistem topluyorum ve son olarak ssd kaldı fakat anakartın okuma yazma hız desteğini bilmiyorum eğer fazlaysa ssd yükselteceğim kullanan veya bilen biri varsa söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler
Geri