Arama sonuçları: *

1. mematibaş

ASUS ANAKART AYNASI ( YARDIM )

Asus B450M Gaming Plus Anakartımın aynasını kaybettim. Garantisi biteli oldu baya, faturam da kayıp. Anakart aynasını nerden temin edebilirim ? Asustan tedarik edebilir miyim? Forumda elinde olan varsa kendisinden alabilirim. Farklı bir ayna takmalımıyım yoksa cıplak mı kullanayım ?
  2. mematibaş

1500TL Anakart Öneri̇si̇

- Anakartımın sol ram slotu bozuldu degıstırecegım o yuzden - Biraz ikinci el bakındım, Msı B460M Mortar birde Asus rog strıx b460-g gamıng buldum ikiside kutu fatura garantılı ve 1500tl - sıfır olarak hangı anakartı alabılırım butcem 1500tl -ilerde 10. nesil i5 yada i7 ye gecip ram mhz...
  3. mematibaş

10. Nesi̇l Anakart Tavsi̇ye

İmzadaki anakartın sol ram slotu bozuldu degıstırecegım o yuzden. Sarı sitede şunları buldum ; MSİ B460M MORTAR 1500TL +KFG ASUS ROG STRIX B460-G GAMING 1600TL +KFG sıfır olarak onerecegınız anakartlar nelerdır ? bozulan kartın aynısını alayım mı sıfır fiyatı 1300 bandında ? teşekkürler
  4. mematibaş

İntel 10. Nesi̇l Anakart Tavsi̇ye

1-asus prime h510m-a 1200 pin intel anakart 2-H410M-A pro MSI anakart 3- Asus B560m 10-11. Nesil İntel Anakart İ3 10100f aldım anakartta henuz karar vermedım hepsı aynı fıyat ıkıncı el 850 900tl bandındalar kullanılmamıs garantılı urunler. Buyuk ıhtımalle 1.yi alacagım farkeder mı hangısı oldugu ?
Geri