Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Asus Binlerce Anakartını Yangın Tehlikesi Nedeniyle Geri Çağırıyor!

https://www.donanimhaber.com/asus-binlerce-anakartini-yangin-tehlikesi-nedeniyle-toplatiyor--151899 Yaşanan sorunun temelinde anakart üzerindeki bir kondansatörün tersi takılması yatıyor. Bundan dolayı cihazda kısa devre, aşırı ısınma veya erime, yangın ve yanma tehlikesi olabileceği...
  2. Furkan Karagülle

B450 S2H V1 Anakartı R5 5600G ile Hız Aşırtmalı Kullanabilir Miyim?

CPU, GPU ve RAM'i hız aşırtacağım. Ulaşabildiğim en yüksek değere kadar. Uzun vadede anakart sorun çıkartır mı? Mosfetler zarar görür mü? (Biraz çıplak anakart.)
  3. Furkan Karagülle

MSI B460M PRO Anakartta Neler Yapılması Gerekir?

XMP Profili nerden nasıl açılır? Bios nasıl güncellenir?
  4. Furkan Karagülle

B460m pro anakart kablolama yardım

Kablo nereye takılır acil yardım
  5. Furkan Karagülle

MSİ B460M Pro Anakart Nasıldır?

i5 10400f işlemci ile kullanılacak.
  6. Furkan Karagülle

MSİ B460M PRO Anakart 5.1 Ses Sistemini Destekler Mi?

MSİ B460M PRO Anakart 5.1 Ses Sistemini Destekler Mi?
  7. Furkan Karagülle

gigabyte b450s2h

bu anakarttı r5 3600 ve gigabyte ekran kartıyla kullanıcam ekran kartımla anakartın aynı marka olmasını istediğim için bu anakartı tercih ettim ekran kartlarında gigabyte güzel ve uygun olduğu için seçimimi gigabyte üzerine yaptım ANCAK ben bu sistemi günlük aktif bi şekilde kullanıcam...
  8. Furkan Karagülle

Gigabyte b450s2h Anakart Nasıldır

r5 3600, 2x8 16gb ram ve de gigabyte rtx 2060 ekran kartıyla kullanıcam beni 3 yıl kusursuz idare eder mi
  9. Furkan Karagülle

B450 Çifsetli Anakart Önerisi

amd ryzen 5 2600 için anakart önerisi almak istiyorum gigabyte markası olmasını istemiyorum asus ve msi tarafından olursa hoşnut kalırım :)
Top Bottom