Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

M2 Ssd Vidası Bulabilir Miyim ?

Arkadaşlar ikinci el bir anakart aldım ve anakartımın m2 ssd vida yeri olsa da m2 ssd için vidası yok anakart içinden de çıkmadı aldığım adamla konuştuğumda olmadığını bulamadığını söyledi velhasıl bir m2 ssd vidası bulamaz mıyım ? Anakartım Msi B450M Mortar Max , lütfen bana bir yol gösterin
  2. ErcüCeran

Kulaklığımın ışıkları açık kalıyor

Anakartım Asus B450 Dragon ve pc kapalı olsa da açık kalıyor ışıklar biostan hangi ayarı kapatmam lazım bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  3. ErcüCeran

Windows çok yavaş açılıyor

Arkadaşlar sistem çok yavaş açılıyor 40 saniye falan sürüyor düğmeye basmamla Windows ekranını görmem arasında. James Donkey Nvme 512 GB m2 ssd MSİ B450M Mortar Max anakart Ryzen 5 1600 Af 3200 mhz 16 gb tuf ram Sizce sorun ne ne zamandır arıyorum bana bir yardım nolur ?
  4. ErcüCeran

Fan bağlantım konusunda kararsız kaldım

Merhaba dostlar biliyorsunuz ki yeni Cooler Master Mb511 kasa aldım fan montajını yaparken anakarta bağlanan pwm bağlantısının üç dişi pin olduğunu gördüm ama Msi B450M Mortar Max anakartımda sys_fan girişleri 4 erkek pinli ben de 3 pin olsa da oraya taktım çalışıyor da gayet ama dört değil ya...
  5. ErcüCeran

Sizde de msi anakartlar yavaş boot ediyor mu ?

Arka portlarda wifi usb adapter takılıyken 42 saniyede açılıyor b450m mortar max anakartım üstelik üstünde m2 ssd var. Çıkarınca adaptörü 22 saniyeye düşüyor ama yine de tatmin edici değil ben 10 saniyeden önce açılsın istiyorum windows 10. Bu anakartla ilgili diye düşünüp bios güncellemesini...
  6. ErcüCeran

Bios güncelleyemiyorum usbyi görmüyor 64 gb olduğu için mi ?

Evet arkadaşlar son sürüm için zip dosya indiriyorum çıkartıp usb ye atıyorum biosa girip msi anakart olduğu için m-flash başlatıyorum lakin usbyi bir türlü görmüyor anlamadım gitti 64 gb usb kullanıyorum diye mi görmüyor acaba ?
  7. ErcüCeran

Anakart Driverları

Arkadaşlar Msi B450m Mortar Max anakart aldım format atacağım lakin anakartın driverlarını msi sitesinden indirmem mi gerek yoksa otomatik kendisi indirir mi ?
  8. ErcüCeran

Format Gerekli Mi ?

Ben yeni Msi Mortar B450M MAX anakart ve 1600 AF işlemci aldım ikinci el dostlar hala garantileri var. Şu an kullandığım bilgisayarda zaten windows 10 yüklü ama yeni anakart ve işlemciden sonra format atmam iyi olur mu sizce ne yapmalıyım. Tamamen keyfine sıfırdan sistem güzel olsun diye format...
  9. ErcüCeran

ARGB Portu

Hangi anakartta ARGB desteği var? Dün bir arkadaş Asus Rog Strix b450-f de bile yok dedi e onda yoksa hangi kartta var bu ? Dark Guardian Pro alacağım kontrol etmek istiyorum anakartımdan.
  10. ErcüCeran

B450 anakart 4. 5. nesil desteği doğru mu ?

Arkadaşlar bu bilgi doğru mu ? Amd 2020 yılına kadar destek vereceğiz diyordu ona göre b550 alacağım
  11. ErcüCeran

B450m S2h hakkında bilmediklerim

Arkadaşlar kime sorsak s2h diyor Ryzen 5 3600 için uygun mudur işlemci performansını bozar mı yanında 3600mhz ram kullanabilir miyim ? Bir de neden bu kadar seviliyor bu anakart yahu 800 lira bütçesi olana bile S2h öneriliyor bilmediğim ne var bu anakartta ? Ha bir de b550 beklenmeli mi ? Konu...
  12. ErcüCeran

Öneri Asus Rog Strix B450-f Gaming anakart hakkında

İyi forumlar. Ben yavaş yavaş sistem toplayan bir öğrenciyim. AMD Ryzen seri bir işlemci ve ona uygun am4 çipli bir anakart arıyorum ama geleceğe de yatırım olması için bu anakartı düşünüyorum. Fiyatı 1000 lira bandında özellikle Rog Strix olması ilgimi çekiyor çünkü geçmişte ve şu an elimde...
Geri