Arama sonuçları: *

1. Trustaw

Yeni pc de sürekli bios ekranına atma

Merhaba yeni topladığım pc de açılışta sürekli bios ekranına atyor ve ekran görüntüsündeki ibareler çıkıyor hatanın ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olurmusnuz? Ekran görüntüsü Donanımlar : Asus z390- e anakart İ5 8500 işlemci Gigabyte aurous master 3060 ti Corsair vengance 2*8 2600 (test için...
  2. Trustaw

Anakart CPU ledi yanıyor ve ekran gelmiyor

Merhabalar sorunum 2 bölümden oluşuyor .İlk bölümde PC açılıyordu fakat ekrana aşağıdaki gibi bir mavi ekran geliyordu : https://www.hizliresim.com/plkngse Sonra ise ben bira araştırma yaptım ve SSD ve harddisk kablolarını çıkarttım ve artık bı şekilde bioasa girebiliyordum telefondan fat32 ile...
  3. Trustaw

laptop için ram alacağım anakartım için hangisi lazım

beyler laptop için ram alıcağımda acer aspier e5 573 anakart ise zoro_bh oe2-a01 board version alacağım ram ise bu Puskill PUS4G1600150-NB 4 GB DDR3 1600 MHz 1.50 V Notebook Ram uyumlu mudur acaba yardımcı olursanız sevinirim muadili varsa söylerseniz çok iyi olur iyi günler
  4. Trustaw

Windows olmadan driver yükleme

Bu resimde benden driver yüklememi istiyor ne yükleyim driber olarak nerden bulayım nasıl yükleyeyim beni ayfınlatırmısınız
  5. Trustaw

Artık boot menüsüne ve biosa giremiyorum

10 dk önce girebildiğim bios ve boot menüsüne giremiom format atarken giriodum şimdi nedense giremiom ve şöyle bir yazı sürekli önüme çıkıyor " REBOOT and select prooper boot device or instert boot media in selected boot device and press a key" lğtfen yardım edin
  6. Trustaw

Windows yüklerken sürücü bulunamadı hatası

Arkadaşlar format attım ancak bir yerde sürücü bulunamadı diyor ve ne yapacağımı bilmiyorum onlarca konu ya baktım 5 saatten fazladır araştırıyorum ama yok bilen bir kişi varsa yardım etsin lütfen bu arada formatı uefi olarak flashtan atıyorum ssd kullanıyorum bir adet
  7. Trustaw

USB kulaklığı anakarta mı bağlamalıyım? Yoksa ön panele mi?

Arkadaşlar anakartımda iyi bir ses kartı var bu ses kartından gelen veriyi ben kasanın ön kısmındanmı alabilirim yoksa arkayama bağlamalıyım ve kulaklığım usb üzerinden veri alıyor
  8. Trustaw

Bios güncellemesi

Arkadaşlar anakartın biosu son sürüm olursamı yeni işlemciyi destekler yoksa örneğin benim anakart f50 güncellemesi gelmiş ama ben r5 1600 af kullanıyorum buda f20 güncellemesinde gelmiş son sürüm olsa desteklermi r5 1600 af yi Anajartım ax370 gaming 5
  9. Trustaw

AX370 Anakart hakkında bilmek istediklerim

alacağım anakart aorus ax370 gaming 5 Sorun ise bende rgb bir soğutucu ve argb fanlar var acaba 3 pinlik ve 4 pinlik rgb argb giriş çıkışları varmı yani elimdeki soğutucu amd wraith prism rgb sini bu anakartta kullanabilirmiyim
  10. Trustaw

Anakartımda wifi varmı

Asus rog strix b350 f gamşng anakartımda wifi veya bluetooth vermı acaba yoksa nasıl wifi bağların kablosuz olarak.
  11. Trustaw

Anakart sorunu

Anakartımı uzaymontaj denedim ve şu hata led leri yandı dram ve sb pwr diye anlamadım ne bunlar
  12. Trustaw

Anakart lazım

Elimde 700 tl var am4 uyumlu 3200 mhz ram var bunun için hoş bir görünüme sahip anakart lazım rgb filan çok hoşuma gidiyor bildiğiniz veya satabileceğiniz iyi bir gaming anakart varsa talibim iyi akşamlar.
  13. Trustaw

700 tl ile am4 anakart

İyi bir aydınlatması olan ddr4 destekli mümkün ise aorus modellerinden olan bir anakart lazım bana bulurmusunuz ikici el olması farketmez forumdaki arkadaşlarda var ise sorunsuz birşeyler alabilirim acil
  14. Trustaw

Atx kasaya mAtx anakart takılırmı

Aldığım kasa atx destek verio fakat anakartların çoğu matx ne alayom birde 7.1 suround kulaklıklara uyumlu bir şey olsun.
  15. Trustaw

Ryzen 5 1600 için atx anakart tavsiyesi

Belirtmeyi unuttum atx anakart olucak r5 1600 işlemci
  16. Trustaw

R5 1600 için anakart tavsiyesi

Ryzen 5 1600 aldım ve hangi anakart almalıyım m.2 slotu bulunan bişey olsun iyi günler
  17. Trustaw

gigabyte ga z270x ultra gaming alınır mı?

gigabyte ga z270x ultra gaming alınır mı? ve alınırsa hangi işlemci gider
Top Bottom