Arama sonuçları: *

1. ElektriksizKalanSwordoğlu

400tlye wifi bt adaptör önerisi

hem bt hem wifi adaptör önerir misiniz? 400tlye belki500olabilir
  2. ElektriksizKalanSwordoğlu

ab350m d3v gigabyte easy tune desteklermi

anakartım ab350m d3v rev1.1 gigabyte easy tune programını desteklermi biosa hiç girmeden fan ayarı tarzı şeyler yapmak istiyorum yapabilirmiyim
  3. ElektriksizKalanSwordoğlu

hangi anakart daha iyi?

ab350m d3v anakartım var a520m s2h ile takas yapmaya değermi? üzerine200tl vericem iki anakarta hangi işlemci takılabilir en yüksek bios update ile?
  4. ElektriksizKalanSwordoğlu

a520m s2h vs ab350m d3v

ab350m d3v anakartım var a520 ile takasa değermi?
  5. ElektriksizKalanSwordoğlu

Öneri ab350m için en iyi işlemci

gigabyte ab350m d3v rev1.1 anakartım var buna takabileceğim en yüksek cpu nedir sitesinde r9 5950x yazıyor fakat birisi onu takamazsın demiş ne takabilirim buna bios uptade yaparak?
  6. ElektriksizKalanSwordoğlu

Yardım bios update nasıl yapılır?

bios sürümüm yenimi eskimi nasıl öğrenirim ayrıca eskiyse nasıl güncellerim
  7. ElektriksizKalanSwordoğlu

Yardım armoury crate ne işe yarar?

tam olarak ne işe yarıyor birde her asus anakartta çalışırmı benimki eskide ondan soruyorum m5a78l-le r2.0 veya fan hızı için indirebileceğim bi program varmı cpu fan için
  8. ElektriksizKalanSwordoğlu

Yardım anakart kaç derece olmalı?

anakart kaç dereceyi geçmemeli şuan bendeki min19 max28iyimi anakart kaç derece olmalı?
  9. ElektriksizKalanSwordoğlu

Yardım biosa giremiyorum delete basmıyor

anakart m5a78l-le rev2.0 biosa giremiyorum f1 f2 delete herşeye basıyom pc açılırken usbler aktif değil sanırım klavye ve mousenin rgbleri yanmıyo bios pilini sök tak yapsam düzelirmi?
  10. ElektriksizKalanSwordoğlu

Yardım m5a78l-le r2.0biosa girilmiyor

anakart m5a78l-le rev2.0 biosa girilmiyo deleteye spam atıyom olmuyo 1715542244 bios pilini çıkarsam sonra tekrar taksam bios sıfırlanınca düzelirmi?
  11. ElektriksizKalanSwordoğlu

Çözüldü✓ m5a78l-le rev2.0 ram desteği

m5a78l-le rev2.0 bu ankart kaç gb ram destekler birde pcde 8gb ram var ama kullanılabilir 3.98yazıyo bunu nasıl düzeltebilirim 4le oyun oynanmıyo bütün slotları denedim hepsinde aynı sorun var
Geri