Arama sonuçları: *

1. talhabkr

A Serisi mi B Serisi mi anakart almalıyım.

İkinci el İşlemci ve ekran kartı alacağım işlemciyi r5 5600 2700tlye stok soğutucuyla beraber alacağım anakartı ise sıfır alacağım fakat a serisi ile b serisinin arasında fiyat farkı var, a model anakartla overclock yapılmıyor bende overclocktan falan anlamam stock soğutucu kullanacağım zaten...
  2. talhabkr

Bu ikinci el anakart+işlemci+ram alınır mı

sistem toplayacağım ve ekran kartı işlemci anakart ram ikinci el olarak alacağım bu anakart alınır mı ve alınırsa hangi ekran kartını almalıyım işlemciyi daha sonra upgrade edeceğim bu şuanlık bana yeterli
  3. talhabkr

bu anakarta bu ekran kartı takılırmı

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-g31m-es2l-intel-g31-ich7-fsb-1600mhz-o-c-ddr2-1066mhz-o-c-soket-lga775-anakart-pm-bd52675 anakart bu. bu anakarta radeon hd 6450 bu ekran kartı takılırmı
  4. talhabkr

Pc Toplama

Fiyat / Performans Bandında Pc Toplayacağağım Önerebileceğiniz Bir Anakart Varmı SOKET AM 4 PCI Express 3.0 Bu özelliklerde olması önemli
  5. talhabkr

Bu ne yuvası

Çok görüyorum 1tane ekran kartı girişi olan bir anakartın o ekran kartı girişinin yanindaki girişler ne internette aradim ama bulamadim siz yardimci olurmusunuz
Geri