Arama sonuçları: *

1. J

b450 yerine a320 almak

Gigabyte b450m-h yerine a320m s2h alsam ryzen 5 1600af ve gtx 1650s ile çok bir fark eder mi? ileride sistemi yükseltmeyi düşünüyorum.
  2. J

bios sürümünün bilgisayara etkisi nedir?

Bios'a windows kurduktan sonra biosun bir önemi kalıyor mu arkadaşlar bios sürümünün bilgisayara etkisi nedir?
  3. J

biostar b450mh

Arkadaşlar game garajdaki sistemde bu anakart var ve asusun b450'si ile arasında biraz fazla fiyat farkı var. Bu ana kart bana sıkıntı çıkarır mı ryzen5 1600af ve gtx1650 süper ile?
  4. J

Biostar anakart ve game garaj psu

Arkadaşlar game garajı öneren çok olduğu için bu başlığı açtım Biostar anakart güvenilir mi ve 550W 80+ game garaj psu'su ne kadar güvenilirdir bilgisi olanlar söyleyebilir mi game garaj markalarına güvenebilir miyim?=
  5. J

Gigabyte A320M-S2H VS. A320M-H

arkadaşlar bu 2 kart arasında çok fark var mı acaba?
  6. J

Bu Sisteme Gigabyte A320M-H Yeterli Mi?

Arkadaşlar bu ekran kartı ile kullanacağım sistemde sıkıntı yaşar mıyım OC düşünmüyorum sistemi yükseltmeyeceğim uzun bir süre; Ryzen 5 1600 AF 2x8gb 16 gb 300mhz ram Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 1bs hdd 480gb ssd Aerocool 500 Watt VX plus DArk Xforce kasa
  7. J

Biostar b450mh önerir misiniz?

Arkadaşlar bu anakartı aşağıdaki sistemde alayım diyorum fakat girişlerinde (usb 3.0 vs) herhangi bir eksikilik var mıdır anakartı önerir misiniz? Monitörde 144hz almak için dp kablosunu ekran kartına takıyoruz değil mi...
Top Bottom