Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

PRİME B550MK USB12 NE İŞE YARAR?

Sorum başlıktaki gibidir bu giriş ne işe yarar ön paneldeki usb girişleri içinmidir?
  2. ardaakahs

Asus cpu enhanced halt nasıl kapatılır

Biosta aradım fakat bulamadım yardım edermisiniz 1733043662 Videodaki arkadaşin kapattığı ama anakart Asus prime yerini bulamadım
  3. ardaakahs

Yardım Bobinlerden gelen cızırtı?

İşlemcinin sol tarafında kalan bobinlerden geliyor cızırtı sesi coil whine gibi ama anakartta coil whine olabilirmi? anakart: asus prime b550mk 1 günlük 1733039444 tahmini olan yokmu?
  4. ardaakahs

Çözüldü✓ Rgb ve Argb desteklemeyen anakart?

Merhabalar Asus prime b550mk anakart var bu anakarta rgb veya argb sıvı soğutma alırsam sadece fanmı döner ışıklarını yakmak için hub gereği olurmu? Farklı bir konuda rgb için sadece fanları sys_fana takarsam yanacağını yazmışlar ne kadar doğrudur? Fanları argb veya rgb kullanabilmem için bir...
  5. ardaakahs

Mosfet soğutma çokmu önemli?

asus prime B550mk anakartta mosfet soğutucu yok bu çokmu önemli bir şey ayrı birşekilde alıp takamazmıyım? eğer önemli bir şey değilse masraf yapmayayım
  6. ardaakahs

Yardım Yardımcı olursanız sevinirim

Aldığım hazır sistemde b550mk anakart bulunmakta ve işlemcide ryzen 5 5600 asusun kendi sitesinde ready yazmakta ama pckolik ekibi bunun biosunu guncellermi kasayı kurarken veya ready şekilde gelirse güncellemem şartmı?
  7. ardaakahs

Anakarttaki Bu leke nedir

Soru başlıktaki gibi daha yeni farkediyorum bu nedir? Mbios üstündeki kare yer
  8. ardaakahs

Cam kırığı zarar verirmi?

Merhaba kasanın temperli camı kırıldı ve hepsi kasanin içine döküldü anakart işlemci psu ya zarar vermişmidir cam kırıkları küçük temperli cam olduğu için.
  9. ardaakahs

Anakart zarar almismidir?

Aldığım kasam kargo içinde ön ve yan temperli camı kırık gelmişti ve değişim olmadı malesef o şekil tekrar geliyor anakart ve içindeki bileşenler Zarar görmüş müdür?
  10. ardaakahs

Bios update yapabilirmiyim?

Anakarttima bios update gerekiyor r5 5000 serisinin çalışmasi için fakat elimde fazladan bir işlemci yok o yüzden r5 5500 işlemciyi takip bios update yapabilirmiyim?.
Top Bottom